Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 3 év után nem akar se eljegyez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 év után nem akar se eljegyezni se összeköltözni. Ezek szerint nem gondolja komolyan a kapcsolatunkat? 21/L

Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 13:56
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
11%
Nálatok lehet normális 21 évesen házasodni, összeköltözni meg hasonlók, mert az okj-s bizonyítvánnyal tényleg nem nagy karriert lehet befutni, és akinek karrier nincs, annak marad a család. Érdekes módon mindig az erőlteti ennyire és ilyen hamar a hasonlókat, aki nem ment egyetemre, és egyetlen célja az életben ez.
2013. márc. 20. 19:55
 42/57 anonim ***** válasza:
10%

Kérdező, ha dogozol, ki tudsz fizetni egy albérletet egyedül is és meg tudsz élni...mi az hogy a legdrágább országrészben laksz? Én Bp-en, annál drágább nincs, és ki tudom fizetni.Persze nem élek nagylábon, de valamit valamiért.Ja, és egy gyereket is nevelek, egyedül.

Sajnállak,21 évesen már kiélted magad. Fiatal vagy még, minek sietni az összeköltözéssel...

2013. márc. 20. 20:12
 43/57 anonim ***** válasza:
29%

az durva, h 21 évesen úgy érzed, kiélted magad. én még most, 25 évesen is úgy érzem, h teljesen jó dolog kulturáltan elmenni bulizni, táncolni, barátnőzni, hülyéskedni valahova hétvégente. nem arra vágyom, h itthon üljek a párom kezét fogva.

pont 21 évesen voltunk, mikor összebútoztunk, igaz, mi előtte kb 2 hónappal jöttünk össze, nem volt semmi felesleges balettozás, nem kellett nyekeregni, egyszer csak azt vettem észre, h nálam van az összes cucca, mindig együtt alszunk, és minden happy :) mondjuk annyi előnnyel indultam, h volt kégli, tárt karokkal vártam :)

ha nálatok 3 év után sem magától értetődő az ilyesmi, akkor kezdj élni, keress egy komolyabb gondolkodású pasit, aki nem az idődet húzza.

2013. márc. 20. 21:03
 44/57 anonim ***** válasza:
100%

Hát az eljegyzésre még lehet nem érzi magát igazán felkészültnek, főleg ha ő azt vallja, hogy eljegyzés után 1 éven belül esküvő.

Viszont ha 3 év után az összeköltözést is ennyire hárítja, akkor én annak megpróbálnám kideríteni az okát.

Felnőtt dolgozó ember vagytok, ráadásul ilyen együttalvós problémákkal. Ezt épeszű ember, aki együtt akar lenni a párjával, amint tudja megpróbálná megoldani. Az összeköltözés ennyi idő után nagyon is aktuális lehet.

Inkább erre koncentrálj, hogy miért is van így.

Az eljegyzésre még felesleges gondolnod, amíg ez a kérdés nincs megválaszolva.

2013. márc. 20. 23:20
 45/57 anonim ***** válasza:
46%

Rájött, hogy más is nő is létezik.

És... a változatosság gyönyörködtet.

2013. márc. 21. 08:09
 46/57 anonim ***** válasza:
100%

Na ide süssetek! :D

Én is 21 vagyok és 5 éve vagyok a párommal.Egy év után összeköltöztünk, vagyis ő költözött hozzánk.

4 éve voltunk együtt, amikor külön költöztünk a szülőktől albérletbe, ahol most is élünk.SEMMIT NEM BÁNTAM MEG, azt sem hogy ilyen fiatalon tini koromban hozzám költözött!Életem legjobb döntése volt!

21 évesen tanulok, háztartást vezetek és élvezem!Nem érzem emiatt begyöpösödöttnek magamat, nem érzem hogy nekem világgá kellene még mennem, hogy világot lássak és kiéljem magamat!Nem mindenki egyforma, ne magatokból induljatok ki! :D

Nekem így oké, jól érzem magam.Sőt, vágyom az eljegyzésre,házasságra és gyerekre.És úgy sejtem hamarosan meg el is kezdődik ez a sorozat :D

Egyébként 3 év hosszú idő.Ez idő alatt szerintem ki kellett volna, hogy alakuljon az a fajta kommunikáció, miszerint erről eltudtok beszélgetni...szerintem határozottan állítsd kérdés elé, és ne fogadj el kibúvót, hogy majd valamikor...

Mondja meg, miért nem akar összeköltözni, mondja el ha fél!

Neki is figyelembe kellene vennie,azt hogy te előre szeretnél lépni ebben a kapcsolatban.Ha nem veszi ezt figyelembe, akkor egyértelmű hogy magának való ember, aki saját magát nézni, és neki tökéletesen megfelel így ahogy most vagytok.Hiszen így kényelmes neki,nem?

Ada megy-jön ahová akar és akkor amikor akar.Nem figyelik és nem kell mindig veled lennie.Ha gondol egyet, akkor meglátogat, van szex és mégis kap női törődést.Ha neki ez elég volt, akkor meg haza battyog, ahol éli saját világát ahogy neki jól esik...

2013. márc. 21. 09:15
 47/57 ivilicious ***** válasza:
100%

én olyat is hallottam ,hogy sok pasi azért nem költözik össze a csajjal, mert neki még nem elég komoly, és bármikor felvihet magához mást is :D legalábbis volt pár pasi,aki ilyet mondott :)

nekem az a bajom ezzel a karrierista szemlélettel, hogy egy nő nehogy már 30-35 évesen akarjon anyuka lenni,aztán majd jön a veszélyeztetett terhesség meg,hogy így meg úgy nem tudnak teherbe esni..egy gyerektől nem áll meg az élet....engem anya pár hónappal a 18. szülinapja előtt szült, 13 éves koruktól együtt vannak a szüleim, iádják egymást, megoldották ,anya 2 gyerek mellett járt egyetemre (persze levelezősön) és dolgozott is, és házimunka,főzés, minden...semmi baja nem lett..

2013. márc. 21. 09:54
 48/57 KovA1963 ***** válasza:
95%

Mindenképpen tisztázd mi a szándéka veled.

Nincs végtelen idő döntések meghozatalára, ha nem akarod, hogy megszorítson az idő.

A természet kérlelhetetlen, a divat-dumák az időkitolódásokról hamisak.

3 év nagy darab ahhoz az ember életéből, hogy egy döntésre ne legyen elég - hányszor 3 évet tudsz valakinek adni, hogy döntést hozzon ? Annyi dobásod van.

Aki nem tud annyi időn belül dönteni amennyin belül ez elvárható - arról neked kell dönteni.

Ha 3 évente eldől, hogy valamiből semmi sem lesz 3-4 dobás múlva a harmincas éveid közepén jársz - családalapítás még sehol - csökkenő hormonszintek romló termékenység növekvő genetikai-hibakockázatok.

Mindennek megvan az ideje amikorra meg kell történni.

A döntéseknek különösen - különben hamar kicsúszik a kezedből a sorsod irányítása.

Az életidővel gazdálkodni kell - mert fogy - kérdés lesz-e belőle valami vagy nem.

2013. márc. 21. 14:20
 49/57 én8181 válasza:
Édesanyám ennyi idősen házas volt és épp megszülettem :D de a mai világban már nem így működik, 3, 2.5, 4,5 éves kapcsolatokon vagyok túl a jelenlegi 5 éves és csak a jelenlegivel költöztem össze (gyerek, esküvő még nincs).Szerezz barátokat, akikkel tudsz szabadidős programot szervezni, mert úgy látszik valahol elvesztetted őket, én is elvesztettem őket anno a 4,5 évesnél, mert elmarta, de mikor véget ért visszatértek és nagyon örültem nekik. Gyűjts, hogy a saját lábadra tudj állni, én 24 évesen Budapesten laktam albiban az öcsémmel aki nem dolgozott, de meg tudtunk élni. Szerencsés vagy, ha a szüleiddel élsz, pár év alatt össze tudsz kaparni egy pecóra, főleg ilyen ingatlan árak mellett. Légy a magad ura ne várd a sült galambot, ha gyereket és családot akarsz kezdj valamit az életeddel, hogy gond nélkül megvalósíthasd.
2013. márc. 21. 14:47
 50/57 anonim ***** válasza:
100%

Először is leírnám, hogy mi a véleményem a kommentekről: Nem értem az embereket. Miért kell rögtön kiégettnek nevezni csak azért, mert 21 éves korára már kiélte magát?! Miért kell őt kioktatni, amikor nem ismeritek, hogy ő milyen típusú ember? Nem minden 21 lány vágyik arra, hogy még bulizhasson, független legyen, lehet, hogy ő már megérett arra, hogy igenis komolyabb, nyugodtabb élete legyen egy szerető társ mellett... Lehet, hogy ő így érezné jól magát. Én 20 éves vagyok, együtt laktam a régebbi barátommal is, 18 évesen, és a mostanival is. Háztartást vezetek, dolgozok, és nemsokára megyek tanulni. Az összeköltözés még nem feltétlenül jelenti azt, hogy börtönbe vonulsz... -.- Ugyanúgy tudod építeni a jövődet mellette! Soha nem voltam az a típus, aki ki akarta élni magát, nem jártam el soha nagyon bulizni. Én így érzem jól magam, nekem egy komoly kapcsolat sokkal többet ér, mint az, hogy állandóan szórakozzak, és éljem az életem... Valószínűleg a kérdező is ilyen típus. :)

Válaszolva a kérdésedre, kedves kérdező: Az eljegyzés még tényleg korai lenne, még akkor is, ha 3 éve vagytok együtt. Viszont az összeköltözésről már ideje lenne egy kicsit komolyan elgondolkodni a párodnak. Lehet, hogy ő még nem szeretné, de ha te igen, akkor beszélgess vele erről, mond el neki, miért lenne jó, miért szeretnéd már annyira, és ne engedd neki, hogy hárítsa a témát! Az ilyenekről 3 év után azért érdemes beszélgetni... Viszont ha nagyon nem akarja, akkor ne erőltesd, mert csak rosszabb lesz. Akkor keress egy olyat, aki mellett meg tudod valósítani a magánéleti terveidet, és aki kész elkötelezni magát. :)

2013. márc. 22. 18:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!