Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 év után nem akar se eljegyezni se összeköltözni. Ezek szerint nem gondolja komolyan a kapcsolatunkat? 21/L
Ha még arra sem méltat, h megmagyarázza neked, miért nem szeretne összeköltözni veled, nem sok jóra számítanék a helyedben.
Ellenben az nem megoldás, h otthonról költöznél, ezért egyből vele akarsz összeköltözni. Költözz össze barátnővel v mással. Ketten is kivehettek egy albérletet és ugyanott vagytok. Én is ezt tettem.
Nagyon furcsa, hogy ennyire hárítja a párod az összeköltözést. Én is 21 éves vagyok és februárban voltunk 3 évesek a párommal, szóval szinte ugyanaz mint nálad. Én 1 hónapja dolgozok, ő 1 éve. Nyáron költözünk össze egy ismerős lakásába, ahol ingyen lakhatunk. Viszont mi mind a ketten nagyon nagyon várjuk már az összeköltözést, mert hetente csak 1x találkozunk, ez így nem állapot már, hiányzunk egymásnak. (nem egy városban lakunk, párom napi 12-13 órákat dolgozik szombatig)
Lehet, hogy nem tervez veled komolyan (bár akkor minek lenne veled ennyi ideje?) vagy lehet, hogy neki nem fontos, hogy összeköltözzetek, mindenesetre én biztos nem bírnám ki, hogy ne adjon normális választ a kérdésemre, addig nyaggatnám, vitáznék, kiabálnék vele (ha szép szóra nem hajlandó megbeszélni), ameddig nem válaszol egy egyszerű kérdésre.
21L 24F
Ha belőle nem tudod kiszedni, miért nem akar összeköltözni, mi sem tudjuk megmondani. Maximum tippelni lehet: talán még fiatalnak érzi magát, ő nem úgy van vele, mint te, ő még nem látja itt az idejét ennyire szorosra fűzni a kapcsolatot, vagy kényelmesebb neki a szülőknél, vagy egyelőre gazdaságosabbnak találja, ha nem fizettek albérletet, vagy neki az összeköltözés már a családalapítással függ össze és még nem érzi magát késznek rá.
De a lényeg, hogy úgy tűnik, ezt ő még egyáltalán nem akarja. Tudom, írtad, hogy kerüli a témát, de valahogy mégiscsak meg kéne beszélnetek, hogy a távolabbi jövőre mik a te terveid és mik az övéi és milyen távoli az a jövő?
Elkésve semmivel nem vagy.
mi 3 hónap után költöztünk össze és 2 éve vagyunk együtt!!!
sztem 3 év alatt már simán lehetne vmi összeköltözés féle,ha komolyan téged akar..
"Most 4 szer taliztunk a parommal 3 eve vagyunk egyutt es van egy lanyunk is."
??? 3 év alatt négyszer találkoztatok, és már gyerek is lett?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!