Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 3 év után nem akar se eljegyez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 év után nem akar se eljegyezni se összeköltözni. Ezek szerint nem gondolja komolyan a kapcsolatunkat? 21/L

Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 13:56
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
91%

Ha még arra sem méltat, h megmagyarázza neked, miért nem szeretne összeköltözni veled, nem sok jóra számítanék a helyedben.

Ellenben az nem megoldás, h otthonról költöznél, ezért egyből vele akarsz összeköltözni. Költözz össze barátnővel v mással. Ketten is kivehettek egy albérletet és ugyanott vagytok. Én is ezt tettem.

2013. márc. 20. 14:54
 22/57 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon furcsa, hogy ennyire hárítja a párod az összeköltözést. Én is 21 éves vagyok és februárban voltunk 3 évesek a párommal, szóval szinte ugyanaz mint nálad. Én 1 hónapja dolgozok, ő 1 éve. Nyáron költözünk össze egy ismerős lakásába, ahol ingyen lakhatunk. Viszont mi mind a ketten nagyon nagyon várjuk már az összeköltözést, mert hetente csak 1x találkozunk, ez így nem állapot már, hiányzunk egymásnak. (nem egy városban lakunk, párom napi 12-13 órákat dolgozik szombatig)

Lehet, hogy nem tervez veled komolyan (bár akkor minek lenne veled ennyi ideje?) vagy lehet, hogy neki nem fontos, hogy összeköltözzetek, mindenesetre én biztos nem bírnám ki, hogy ne adjon normális választ a kérdésemre, addig nyaggatnám, vitáznék, kiabálnék vele (ha szép szóra nem hajlandó megbeszélni), ameddig nem válaszol egy egyszerű kérdésre.

21L 24F

2013. márc. 20. 14:55
 23/57 anonim ***** válasza:
81%
azt mondod, hogy kiélted magad. Mi van, ha ő még nem vágyik kötöttségekre? nem jelenti azt, hogy nem szeret téged, csak ő még nem akar költözni. Így kényelmes neki :)
2013. márc. 20. 14:57
 24/57 anonim ***** válasza:
32%

Ha belőle nem tudod kiszedni, miért nem akar összeköltözni, mi sem tudjuk megmondani. Maximum tippelni lehet: talán még fiatalnak érzi magát, ő nem úgy van vele, mint te, ő még nem látja itt az idejét ennyire szorosra fűzni a kapcsolatot, vagy kényelmesebb neki a szülőknél, vagy egyelőre gazdaságosabbnak találja, ha nem fizettek albérletet, vagy neki az összeköltözés már a családalapítással függ össze és még nem érzi magát késznek rá.

De a lényeg, hogy úgy tűnik, ezt ő még egyáltalán nem akarja. Tudom, írtad, hogy kerüli a témát, de valahogy mégiscsak meg kéne beszélnetek, hogy a távolabbi jövőre mik a te terveid és mik az övéi és milyen távoli az a jövő?

Elkésve semmivel nem vagy.

2013. márc. 20. 15:26
 25/57 ivilicious ***** válasza:
85%

mi 3 hónap után költöztünk össze és 2 éve vagyunk együtt!!!

sztem 3 év alatt már simán lehetne vmi összeköltözés féle,ha komolyan téged akar..

2013. márc. 20. 15:26
 26/57 anonim ***** válasza:
76%
Mar ne is haragudjatok akik azt valaszoltak h hova siet 21 evesen mar tudhatja h mit akar nem gyerek...en 21 voltam mikor megismerkedtem a parommal 1 het utan hozzam koltozott 7 evig tartott.Most 4 szer taliztunk a parommal 3 eve vagyunk egyutt es van egy lanyunk is.Aki 3 ev utan meg valaszra sem meltat na meg a kocsiban szexelni hat en nem szamitanek arra h lesz ebbol valami.Olyan nincs h helyhiany miatt nem alhatsz.Mekkora agyatok van?? En ezt nem hiszem sajnalom....
2013. márc. 20. 15:33
 27/57 anonim ***** válasza:
50%
Mi még 5 év után is szexeltünk kocsiban (is), és ugyanolyan jó volt, mint máshol :D Persze az gázosabb, ha egyedül csak kocsiban van rá mód...
2013. márc. 20. 15:35
 28/57 anonim ***** válasza:
11%
3 éve együtt vagytok, 21 éves vagy és már kiélted magad? tehát már 18 évesen egy kiégett csaj voltál, én se akarnék tőled komolyabbat :D
2013. márc. 20. 15:39
 29/57 anonim ***** válasza:
82%

"Most 4 szer taliztunk a parommal 3 eve vagyunk egyutt es van egy lanyunk is."

??? 3 év alatt négyszer találkoztatok, és már gyerek is lett?!

2013. márc. 20. 15:51
 30/57 anonim ***** válasza:
18%
25 évesen egy átlag pasi még nem vágyik lekötöttségre - hivatalosan legalábbis. Én is 21 vagyok, most leszünk 4 évesek a párommal, de én LÁNYKÉNT nem vágyom még összeköltözésre, és ő sem. Mi reálisan nézzük a dolgokat: én még csak most fogom kezdeni az egyetemet, ő meg szeptembertől kap fizetést - ami tipikus magyar módon nem lesz túl sok. Mehetnénk albérletbe, de akkor mikor teszünk félre? Én úgy számolom, 25-27 éves koromra lezárom az egyetem témát, akkor ugye nem árt dolgozni is, addig ő is félrerakosgat. Aztán ha lesz egy kisebb vagyonunk, elkezdünk agyalni az összeköltözés módján, de egyelőre egyikünk sem vágyik ilyesmire. Mindketten szeretünk külön is lenni, szerintem ezért tart még mindig olyan jól a kapcsolatunk, mert nem találkozunk minden nap, van idő a hiányolásra. 21 évesen rosszul lennék a házasság gondolatától, nem reális, pláne a gyerek... Ha 21 évesen neked van munkád, az azt jelenti, hogy nem végeztél egyetemet, max egy felsőfokú okj-t, de még felsőfokú okj-val sem kereshetsz 120 felett, max ha nagyon szerencsés vagy. Az meg nem pénz. örülj, hogy a családoddal élhetsz, rakosgass félre, halmozd a pénzt, ne pedig azon gondolkozz, hogy dobhatnád ki az ablakon felesleges albérletre. Egyébként az én barátom 1-2 éve még frászt kapott a gyerektémától, és bár én is, azért sokat ugrattam ezzel, néha megkérdeztem megszállott fejjel, hogy ő is várja-e már a hatosikreinket, és mi lesz majd a nevük, aztán az ilyen vicceimmel már annyira megszokta a témát, hogy néha ő hozza fel, és mer erről beszélni, mert tudja, hogy nem kell attól félnie, hogy túlzottan fellelkesülök, és ész nélkül felcsináltatom magam. És nem zaklatom összeköltözéssel sem, és nem adok neki ultimátumot meg határidőt arra, hogy meddig van ideje megkérnie a kezem. Brrr...
2013. márc. 20. 15:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!