Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 3 év után nem akar se eljegyez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 év után nem akar se eljegyezni se összeköltözni. Ezek szerint nem gondolja komolyan a kapcsolatunkat? 21/L

Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 13:56
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
33%
Miért nem aludhattok egymásnál?
2013. márc. 20. 14:20
 12/57 A kérdező kommentje:
Nem válaszol erre sem, illetve annyit szokott mondani, hogy majd egyszer. Nem tudom mivel kiélvezni ezt az időszakot, bulizni nem járok már, barátnőim nincsenek. Bőven elég volt a bulizás, pasizás stb, 14 éves koromtól. Nem vágyom már ilyesmire.. Így is csak itthon ülök, dolgozok, takarítok, főzök, mert szüleim bizonyos okok miatt nem csinálnak meg semmit, szóval én csinálok mindent évek óta. Amire pedig még vágyom, például utazgatni, azt a párommal is meg lehet tenni.
2013. márc. 20. 14:25
 13/57 A kérdező kommentje:
Leírtam hogy miért nem aludhatunk egymásnál, egyik részről a szülők önfejűsége miatt, másik részről helyhiány. :/
2013. márc. 20. 14:27
 14/57 anonim ***** válasza:
29%

:-/

ugyan már mi 10 évig jártunk (otthon laktunk mind a ketten) mire közös lakás lett és gyerek

házasság meg nem azt nem akartam még eljegyzést sem

és most 25 éve vagyunk együtt boldogan

28 évesen szültem az elsőt 30évesen a másodikat

másik gondolkodj albérletbe akarsz menni vele ?

oda szülni ?

bármikor kitehetnek kirabolhat a főbérlő stb.....

gyerekkel keresni találni hova mennél

21 éves vagy még alig lettél felnőtt hova rohansz ????

2013. márc. 20. 14:29
 15/57 anonim ***** válasza:
56%

am ha ennyire unalmasa az életed azzal az összeköltözéssel sem lesz jobb

keress barátnőt

2013. márc. 20. 14:30
 16/57 anonim ***** válasza:
45%
Ezt a kérdést linkelném a kis 13-14 éveseknek, hogy na ezért nem kell hamar elkezdeni "élni", mert 21(!) évesen egy kiégett, érdektelen senkivé válnak, aki már nem tudja élvezni az életet, egyetlen szórakozása a pasija.. Nem akarom azt mondani, hogy szánalmas vagy, mert még nem késő változtatni. Inkább kezdj el társaságba járni, keress hobbit, mert ijesztő, hogy 21 évesen milyen színben látod a világot.
2013. márc. 20. 14:30
 17/57 anonim ***** válasza:
76%
Hát tényleg nem tűnik túl jónak a helyzet, így én megértem, hogy jobb, kényelmesebb lenne összeköltöznötök. De sajnos ezt tényleg csak vele tudok megbeszélni. Vannak ilyen típusúak, akik félnek belevágni új dolgokba, valószínűleg a párod is ilyen. Az enyém is, nyugi. :) De mi már ott tartunk, hogy nyáron esküvő, és most mondta nem rég ő magától, hogy nem sokára szeretne babát! Meglepődtem rendesen. :) Szerintem a lényeg az ilyen típusú pasiknál, hogy nem szabad siettetni. Persze ha ilyen gázos a helyzet otthon, akkor más a helyzet. Mindenképpen vele próbálj beszélni.
2013. márc. 20. 14:31
 18/57 anonim ***** válasza:
53%
Próbáld külön kezelni a pasikérdést és az otthoni gondokat. Ne menekülj összeköltözésbe.
2013. márc. 20. 14:35
 19/57 anonim ***** válasza:
86%

Milyen helyhiány miatt nem lehet ott aludni? Van ágya a srácnak? Na hát akkor...

Ez meg mi, hogy nálatok nem? Én már rég kiharcoltam volna, max odaviszem engedély nélkül. Nehogy már dolgozó, felnőtt emberként korlátozzanak...

2013. márc. 20. 14:36
 20/57 anonim ***** válasza:
100%

Könnyen lehet, hogy nem gondolja komolyan a kapcsolatotokat.

De azt nem értem, miért is nem tudsz elköltözni? Vegyél ki egy albérleti szobát. Az nem lesz drágább, mintha ketten vennétek ki egy lakást, sőt.

2013. márc. 20. 14:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!