Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai lenne szerintetek?
Több mint fél éve vagyunk együtt a párommal. Nincs veszekedés. Nyáron költözünk össze. Már mondogatja az eljegyzést. 3 év múlva tervezzük a babát is. Mind a kettőnknek komoly terveink vannak egymással.
Ő F/27 én L/21.
nálunk 1 hónapon belül volt lánykérés:) és másfél éves kapcsolat, ebből fél év együtt élés után házasodtunk össze. ekkor voltunk 25 és 22 évesek. azóta is nagyon boldogok vagyunk. mindjárt 3 évesek leszünk, és 3 éven belül szeretnénk már az első kisbabát is:)
szerintem ha valóban őszintén, komolyan gondoljátok, nem korai az eljegyzés. azért az esküvővel minimum 1 évet várjatok még legalább, illetve babával még többet. jó lesz az a 3 év:)
sok boldogságot:)
27/N
Valami azt súgja, hogy sok leértékelést fogok még ezért a válaszért kapni de mégis úgy érzem hogy muszáj vagyok hozzászólni én is :)
1. Kedves Kérdező, hogy itt mennyire kell komolyan venni a tanácsot nem tudom. Ahogy olvasgattam tényleg sok jót írtak, de vedd figyelembe azt is hogy minden személy más és más tapasztalatokon esett át és az ő kapcsolataik is teljesen máshogy alakultak mint a tiétek. Mármint a főbb állomások persze ugyanazok, de nem mindegy hogy azok, hogyan, milyen körülmények hatására és milyen indíttatásból jöttek létre, valósultak meg. Szerintem mindig a te tapasztalataidat és benyomásaidat helyezd előtérbe, mert senki sem tudhatja annyira hogy mi van köztetek, mint ti és senki nem fogja viselni a döntéseid következményeit csak te magad.
2. A tervezéssel szerintem sincs semmi baj, sőt. Meg kell, hogy ismerjétek egymást, kinek mi a fontos, hogy képzelte el a a jövőt, mert ha már most tudjátok, hogy teljesen mást vártok az élettől vagy szétmentek előbb-utóbb, vagy egyikőtöknek nagyon sok mindenről le kell mondania a kapcsolatért.
3. Azt pedig, hogy mi a korai megint csak nektek kell éreznetek. Ismerek én is olyat akik éveket vártak és olyat is akik már félév múlva egybekeltek és még mindig boldog házasok. Szerintem ez nem feltétlen az időn múlik, hanem az emberek személyiségén, a kapcsolat minőségén, a szeretetetek mélységén.
4. Szerintem a nem vitázással sincsen gond, én is a dolgok megbeszélésének pártján vagyok. A 3. kapcsolatomban vagyok, mindegyik tartós (volt) és még egyszer sem veszekedtem egyikükkel sem, mégis minden problémát megoldottunk. A stresszt soha nem egymáson vezettük le, mindent meg tudtunk beszélni, persze ez mindkét félen múlott.
Ha úgy döntesz, hogy nem korai és biztosan érzed, hogy helyes és vele szeretnél lenni akkor szerintem hajrá és legyetek boldogok. Viszont bármilyen kétséget is érzel beszéld meg a pároddal őszintén, hogy mi a szitu és mitől lehet ez, illetve akkor várjatok még egy kicsit :)
"A 3. kapcsolatomban vagyok, mindegyik tartós (volt) és még egyszer sem veszekedtem egyikükkel sem, mégis minden problémát megoldottunk."
Valami probléma csak akadt, ha már a 3. ilyennél tartasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!