Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai lenne szerintetek?
Több mint fél éve vagyunk együtt a párommal. Nincs veszekedés. Nyáron költözünk össze. Már mondogatja az eljegyzést. 3 év múlva tervezzük a babát is. Mind a kettőnknek komoly terveink vannak egymással.
Ő F/27 én L/21.
Nézd, 21 évesen még fiatal vagy, naiv, gőzöd nincs a világról. Rózsaszín ködben látsz mindent, szemellenzővel.
Ha már 1-2 éve együtt éltek, és tényleg látjátok, hogy működőképes, akkor van értelme az eljegyzésnek. Ez, hogy fél év után jól kijöttök és nincs veszekedés nem utal semmire, abszolút normális - ilyenkor még mindenki a legjobb oldalát mutatja,
Összeköltözés, együttélés folyamán kiderül, hogy hogyan tudjátok kezelni a stresszhelyzeteket, mennyire értetek egyet az élet dolgaiban, stb. Ha ez megy, akkor lehet eljegyzésen, esküvőn, gyerekeken gondolkodni, előtte csak gyerekes álmodozás az egész.
Ezzel pedig tisztában lehetnél, ha már volt egy négy éves kapcsolatod...
Szerintem ne általánosítsunk. :)
Senki nem tudja ki, min ment keresztül.
Azért ilyet ne írj légyszíves. :)
Nem is ismered az életem... :)
TE tettél fel kérdést, melyben arra kérsz minket, hogy ítéljük meg, szerintünk korai-e.
Megindokoltam, hogy az, és azt is, hogy miért.
Erre felveszed ezt az álmosolygós-sértettséget, hogy pedig nem az. Ha nem az, akkor minek tetted fel a kérdést? Komolyan, az eszem megáll.
19-es vagyok.
Fel sem fogtad az írásom lényegét, csak kiragadtál belőle pár részt és közölted hogy márpedig te nem.
Ez minden, csak nem érettség.
Valóban, senki nem tudja hogy te min mentél keresztül: viszont te sem tudod ugyanezt rólunk.
Nem fogok litániát írni hogy nekem milyen hosszú tapasztalat-sorom van, de biztos lehetsz benne hogy nem a levegőbe beszélek.
Tettem fel kérdést igen.
De nem azt KÉRTEM, hogy ítélj el mert szerinted ÉN nem ismerem a világot...Meg ez a Rózsaszín köd..
Én nem ezeket kérdeztem egy egyszerű választ várok ha mást nem tudsz hozzá szólni korai vagy sem.
És nem azt kérdeztem, hogy még rózsaszín ködben vagyok, vagy ismerem a világot..
Kaptam bőven választ, hogy korai. Ne háborodj fel ezen. :)
És nem sértődtem be.
A másik meg az, hogy tudom ezeket a válaszokat komolyan kell venni. Mivel olvastam már olyat, hogy valaki nem fogadta meg a tanácsot és póruljárt. Én megfogadom a tanácsotokat még ha néhányan bunkón is, de közlik a tényeket.
Köszönöm a válaszokat!
Már több mint fél éve???! Te jó ég, hogy bírtátok eddig együtt?
Nem sok ez kicsit a jóból?
Amikor elolvastam a "kísérő" szöveget, akkor azt mondtam magamban, korai ez nektek még.Amikor a szöveg végén láttam a korotokat, azt mondtam magamban, hogy az éveteket nézve nem túl gáz a helyzet.
Fél év nagyon kevés idő!Tudom, mindenki ez mondja, de tényleg így van.Ha nem veszekedtetek, akkor meg főleg!
Én 5 éve vagyok együtt a párommal, és ne tudd meg mennyi mindent megéltünk együtt.Olyan dolgokat, amit más lehet hogy nem tudott volna már elviselni a másikban, és mi mégis együtt vagyunk.Szeretjük egymást nagyon, és tele vagyunk hibákkal, az öt év alatt rengeteget hibáztunk a kapcsolatunkat illetően (is).És ezidő alatt megtanultunk engedni a másiknak, elfogadni a másikat, megérteni a hülyeségeit és összeszoktunk ezidő alatt.Rengeteg idő volt, de még mindig vannak gondok nálunk.Ezzel csak azt mondom, nem kell fenekestül beleugrani a mély vízbe, ráértek!P
Az utolsó vagyok, hamarabb küldtem el ahogy akartam, de folytatom :D
Szóval abban az időszakban vagytok amikor nem láttok a rózsaszín felhőktől, és állandóan egymás nyakában lógnátok legszivesebben.Természetes,hogy ilyenkor csak előre láttok mint a lovak :D épp ezért ne siessetek előre!
Ahogy írtam, fél év semmi.Tervezni pedig szép és természetes dolog, de nem érdemes mert szinte sosem jön semmi úgy be ahogy el van tervezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!