Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy lehet felhozni az eljegyz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet felhozni az eljegyzés témát?

Figyelt kérdés

Minden ismerősöm azt mondja, ezt egy lány soha ne hozza elő. 32 éves nő vagyok, 4 éve vagyunk együtt, igencsak benne vagyok a korban és ő se siheder már (36).

Munka, lakás, pénz van, tehát anyagiak nem játszanak szerepet.Jól megvagyunk, minden működik, szerinte is, tervez velem dolgokat, hogy akkor nyáron ide megyünk, télen meg most oda...De bevallom nagyon szeretnék már házasodni. Utoljára 1 éve hoztam elő a témát és úgy csinált, mintha meg se hallotta volna, ismerőseim óva intettek attól, h újra megtegyem. Ne kérdezzek rá soha? Hagy higgye azt, h minden rendben így? Ha rákérdezzek, akkor hogyan?

2013. márc. 4. 18:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Dragam, szeretnem ha hivatalossa tennenk a kapcsolatunkat. Mit gondolsz erreol?
2013. márc. 4. 19:01
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg egy jó kapcsolat alapja nem a titkolózás, és a talánok, hanem a kommunikáció és a biztonság. Én beszélnék vele.
2013. márc. 4. 19:07
 3/22 anonim ***** válasza:
85%

Nem most kellett volna ezt megbeszélni, hanem 4 évvel ezelőtt! Miért akarna házasságot, ha neki ez így is megfelel? Megkapja tőled ugyan azt, amit egy feleségtől kapna. Csak így ha ott akar hagyni, nem kell a válóperre költeni.

Megkérdezheted, de az eljegyzésnek semmi értelme, ha nem akar házasságot.

2013. márc. 4. 19:12
 4/22 A kérdező kommentje:
4 évvel ezelőtt? amikor megismerkedik az ember, nem rögtön azzal indít, h akarsz-e esküvőt és mikor. Eddig nekem se volt fontos, de talán változtam és szeretném, ha a kapcsolatunk fejlődne vmerre. Egyszer azt mondta talán majd rászánja magát vmikor erre...1 éve amikor rákérdeztem, akkor nem ellenezte, de nem is helyeselt rá, elütötte viccel,mintha nem is hallaná. Nekem fontos lenne.
2013. márc. 4. 19:15
 5/22 anonim ***** válasza:
33%
Vegyel egy gyurut es kerd meg a kezet :)
2013. márc. 4. 19:17
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha ő szeretne ilyet, már rég tett volna lépéseket, hisz te magad mondod, hogy anyagilag semmi akadálya nem lenne a dolognak. Lehet neki nem olyan fontos ez. Mindenképp meg kéne valahogy beszélned vele a dolgot. Bár ahogy elnézem nem számíthatsz pozitív hozzáállásra ez ügyben. Kapd el egy nyugodt percében és kérdezd meg. Csupán a véleményét. Véletlenül se érezze azt, hogy te ki akarod követelni belőle.

Sok sikert.

2013. márc. 4. 19:27
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
"Szívem, szeretném, ha összeházasodnánk. Te is szeretnéd?"
2013. márc. 4. 20:01
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
"úgy gondoltam, hogy összeházasodunk.." -bátorság, igazad van.
2013. márc. 4. 20:09
 9/22 anonim ***** válasza:
90%

hát pedig de, akkor kell beszélni az ilyenekről, mikor még friss a kapcsolat, és ha nagyon nem egyeznek a tervek, akkor nem pocsékoljátok egymás éveit.

Szerintem is a nyílt kommunikáció lenne a legfontosabb. Vagy ami szerintem még járható út, hogy ha esetleg szeretnétek gyereket és beszéltek is a dologról, akkor megemlítheted, hogy te házasságban szeretnél szülni, mert mégiscsak az a legtisztább a gyerek számára.

2013. márc. 4. 20:15
 10/22 anonim ***** válasza:
86%

Annyira érdekesnek találom ezt a "nem hozom fel a témát" dolgot. Mi 2,5 éve vagyunk együtt a barátommal, és még 6-7-8 év, mikor esetleg jöhet az eljegyzés, de simán beszélünk róla. Filmek kapcsán feljön, kirakatnézegetés közben, vagy ahogy tervezgetjük a jövőt, szóbakerül.

Szerintem először is kérdezd meg a párod valami kapcsán, hogy ő mit gondol egyáltalán a házasságról, mert ahogy nézem, még ezt sem sikerült megbeszélni.

2013. márc. 4. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!