Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom meg akarja kérni a kezem. Nem korai? :$
Amíg ilyen degenerált, tinikorban használatos smiley-kkal írod tele minden mondatod, addig szerintem ez eljegyzés is korai, nemhogy a házasság.
Majd úgy írod alá az anyakönyvi kivonatot is, hogy "Dórika ^^" vagy "Dórika :3" ???
Nem bántani akarlak, met nagyon szép, hogy 2 éve együtt vagytok, szerelmesek, boldogok, de a felnőtt életről gőzöd sincs, azt hiszem. Ha lenne, mert nyilván van olyan 17 éves is, akinek rég a saját lábára kellett állni, és pontosan tudja, mit jelent ez, akkor meg nem itt kérdezősködnél, hanem hoznál egy döntést (felnőttek úgy szokták), és aztán viseled minden jó vagy rossz következményeit.
Nem a gyűrűtől leszel felnőtt. A barátod nem a gyűrűvel bizonyítja, hogy komolyan vesz. A kapcsolatotok nem a gyűrűtől lesz tartós.Semmi hátrányod nem lesz abból, ha mondjuk 21 évesen jegyez el. Viszont mondjuk állati kínos, ha 17 évesen eljegyez, és mondjuk 20 évesen már issza is adtad neki a gyűrűt...
Nálunk kb. ugyan ez volt a helyzet :D Én majdnem 17 voltam, párom 21. 1,5 éve voltunk együtt. Akkor kérte meg a kezem. Azóta eltelt 3,5 év, nyáron lesz az esküvőnk, és most várjuk az első babánkat.
Ezt azoknak, akik szerint fúú de korai.
Szerintem ne foglalkozz azzal, hogy ki mit mond, lényeg, hogy te mit gondolsz.
Én nem láthatom, hogy milyen a kapcsolatod a barátoddal, ezt ti érzitek.
Viszont az eljegyzés ez 17 évesen még korai. Az eljegyzés akkor komoly, ha utána nem sokkal házasság is van, különben semmi értelme, hiszen azért van, hogy közben készülődjetek a házaséletre. A házasság meg nem arról szól, hogy jajj fehér ruha, meg boldogító igen, meg lagzi, hanem arra készülni kell, és ezt is tanulni kell, különben nem fog működni. Nem beszélve arról, hogy az egy önálló élet kezdete, amihez munka sem árt.
Én 23 múltam és még nem tartom magamat én sem elég felkészültnek ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!