Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom 32 éves én 20éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom 32 éves én 20éves vagyok 3 hete vagyunk együtt, korai lenne lefeküdni vele?

Figyelt kérdés
én még szüz vagyok
2013. febr. 14. 17:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
16%

korai lenne. szerintem. de te döntesz, hogy akarod-e. én annyit gondolok, hogy csak kihasznál és szexre kellesz.

ha több hónapon keresztül képes udvarolni, akkor megérdemli a tested. de addig nem :)

2013. febr. 14. 17:23
 2/14 anonim ***** válasza:
48%

Én mondjuk elvárom első randin a szexet ... de nem is kezdenék szűz lánnyal ...

38/F

2013. febr. 14. 17:24
 3/14 anonim ***** válasza:
84%

"én mondjuk elvárom első randin a szexet ..."

wooouw...

2013. febr. 14. 17:25
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
Ő 32 évesen már biztos átugraná az illemszabályokat, de ha eddig nem nyomult, akkor biztos szeret. Ahogy te érzed...
2013. febr. 14. 17:28
 5/14 anonim ***** válasza:
Én a helyedben még hónapokat várnék így, hogy szűz vagy. Ha nem képes kivárni, akkor menjen ahova akar.
2013. febr. 14. 17:50
 6/14 anonim ***** válasza:

sztem nem, biztos már nagyon kíváncsi vagy milyen ahogy én is xd

f19

2013. febr. 14. 18:27
 7/14 anonim ***** válasza:

2. komment befigyel! Első alkalommal szex? Szűz kérdésben meg mindenki kezdte valahol... kivétel talán Chuck Norris lehetne.

A kérdésre válaszolva, igen korai, de ezt a saját agyacskáddal felmérhetted volna. De mint látom te is tudod... igen lassan forog az a kerék, már hallom, hogy csikorog!

2013. febr. 14. 18:46
 8/14 anonim ***** válasza:
Oké! Ez így lehet hülyén hangzik, de általában 40 feletti korosztályt keresek és nem titok soha, hogy milyen célzattal. Azaz aki velem eljön randizni, az már tudja, hogy mire számítson :-P
2013. febr. 14. 18:48
 9/14 anonim ***** válasza:
9%

"Én a helyedben még hónapokat várnék így, hogy szűz vagy. Ha nem képes kivárni, akkor menjen ahova akar."

Aha, egy 32 éves ereje teljében lévő fiatal férfi várjon egy béna szűzre hónapokat és a két szép szeméért legyen vele.

Ha a csaj nem képes kötélnek állni az elején, mehet a francba. Ezért is kerülöm el a szüzeket. Ráadásul már nem 14 éves. De gondolom nem véletlenül maradt 20 évesen is szűz. Eggyel több indok a menekülésre.

2013. febr. 15. 10:10
 10/14 A kérdező kommentje:
én nem akarok hónapokat várni
2013. febr. 15. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!