Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom 32 éves én 20éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom 32 éves én 20éves vagyok 3 hete vagyunk együtt, korai lenne lefeküdni vele?

Figyelt kérdés
én még szüz vagyok
2013. febr. 14. 17:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Akkor meg? Mi a kérdés? :-P :-D

Ezek szerint Te is túl akarsz rajta esni és élvezni a szex adta örömöket. Egyébként meg, hogy komoly is legyek, ebben a helyzetben mondjuk az első hónapfordulón ejtsétek meg.

De remélem a barátod ezzel tisztában van és ő tapasztalt és figyel rád.

Egyébként meg az a véleményem, hogy az első szex előtt, jó dolog sokat pettingezni, kézzel, szájjal ... ismerjétek meg egymás testét, ismerd meg az örömöt, amit kaphatsz, stb. és amikor kiismertétek egymás testét, akkor továbblépni.

2013. febr. 15. 14:20
 12/14 A kérdező kommentje:
ezt hogy mondhatnám el neki?
2013. febr. 15. 14:27
 13/14 anonim ***** válasza:

Egy pár elég nyíltan meg szokta beszélni a szexuális dolgait. Legalább is jobb esetben :-P

Tudja, hogy szűz vagy?

2013. febr. 15. 14:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha kívánod őt, és tényleg, és nagyon és úgy érzed élveznéd, akkor szexelj vele.

Ez csak szex, a kapcsolat már más kérdés, de szerintem inkább élvezd, és próbálj "sokat tanulni" :)

Ha el tudsz lazulni, akkor mehet a dolog, ha viszont nem, akkor gond lehet. Fontos, hogy türelmes legyen veled, és a legtöbb férfi ugye nem az. Aki szűz annál az utolsó pillanatban is elő fordulhat, hogy visszalép, és ehhez egy megérő férfi kellene. Te érzed azt, hogy menyire tudsz vele "laza" lenni.

2013. márc. 6. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!