Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja a nők nagy része hogy az eljegyzéstől bármi megváltozik?
Én is nő vagyok,jó dolognak tartom a házasságot.
De elég sok olyan kapcsolatot látok magam körül,ahol annyira nem jó a kapcsolat,a nő arra vágyik hogy eljegyezzék,elvegyék,erre fogja hogy épp miért nem jó.Aztán eljegyzik végre,pár hét,és rájön hogy attól még ugyanaz az ember lesz a párja,semmi nem változott.
Miért nem fogják fel ezt?
Ez pont olyan, mint amikor valaki a gyerektől várja, hogy rendbejön a kapcsolat. Valami nagy váltás sokszor segít, de nem mindenben.
Nálunk egyébként megváltoztak a dolgok az eljegyzés után, megnyugodtam, kiegyensúlyozottabb lettem, ennek köszönhetően a kapcsolatunk is boldogabb.
Így van, a megnyugvás sokat számít. Ettől teljes bizalommal fordul a nő a párja felé.
Bizonyított tény, hogy az eljegyzés után még az orgazmust is könnyebben elérik a nők, már nem kell görcsölni azon, hogy tényleg őt akarja-e a pasi, hogy lesz-e férje.
"Bizonyított tény, hogy az eljegyzés után még az orgazmust is könnyebben elérik a nők, már nem kell görcsölni azon, hogy tényleg őt akarja-e a pasi, hogy lesz-e férje."
Ne haragudj, de ilyen hülyeséget még nem hallottam!!!! Akinek az orgazmushoz eljegyzés kell, azzal valami nagyon nagy baj van érzelmileg.
3,5 éve vagyunk együtt, még nem vagyunk jegyesek, de pár hét után már pont nem azon görcsöltem az ágyban, hogy vajon tényleg engem akar-e... Ez max. azokra lehet érvényes, akik pár hét rózsaszín után már gyűrűt húznak.
Az orgazmus meg aztán már tényleg más tészta.
NEm vagyok buta,ahogy ha jól látom a többi válaszoló sem.
Ahol jó a kapcsolat,ott ritkán látni hogy a nő ezen görcsölne.Ahol meg nem jó,ritkán lesz jobb egy gyűrűtől.
Na akkor lehet megkövezni, én görcsöltem rajta :)
Világ életemben természetes volt, hogy egyszer lesz családom, férjem, gyerekeim.
Aztán megismerkedtem a férjemmel, aki azt mondta, hogy ő tuti nem vesz el senkit.
Az elején nem érdekelt annyira a dolog, viszont ahogy telt az idő, múltak az évek, csak ott motoszkált bennem, hogy azért én szeretnék a felesége lenni. Úgy éreztem, hogy jól megvagyunk, jó a kapcsolatunk, nincs veszekedés, de csak úgy lógunk a levegőben. Aztán megkérte a kezem és minden félelmem elszállt. Azóta már házasok vagyunk :)
Eddig is nagyon jó kapcsolat volt, de az eljegyzés/házasság óta mégjobb :)
Az orgazmus előtte is, utána is megvolt :D
Azt hiszik, hogy az eljegyzéstől már NEM szeretők csak, hanem előbb-utóbb feleségül is veszi őket a párjuk.
Pedig az eljegyzés nem jelent semmit, nagyon könnyű felbontani. Ha nem karikagyűrűvel jegyzik el egymást, hanem csak a nő kap egy gyűrűt, akkor még látszatra sem menyasszony.
Nem hosszú együttlét után kellene eldönteni, hogy akarnak-e házasságot, hanem még a kapcsolat elején.
Ha a férfi nem akar házasodni a megbeszélt időben, akkor nem akar igazán komoly kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!