Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Fiúk! Miért féltek az eljegyzé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért féltek az eljegyzéstől?

Figyelt kérdés

több mint 3éve vagyok kapcsolatban, és az eljegyzésről beszélgetünk.....

miért féltek tőle???

köszi előre is a válaszokat!

20/L

2011. júl. 9. 17:55
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem te összetéveszted a félelmet azzal, hogy a párod még nem AKAR házasodni.

Nem hiszem, hogy 3 év után törvényszerű lenne az eljegyzés.

2011. júl. 9. 17:59
 2/29 A kérdező kommentje:

nem törvényszerű...

am nálam az eljegyzés nem azt jelenti h holnap után házasodunk is! bőven elég lesz 2-3-4 év mulva amikor lesz pénzünk is....

2011. júl. 9. 18:04
 3/29 anonim ***** válasza:
70%
Én sem félek az eljegyzéstől, ez a párod elmélete.
2011. júl. 9. 18:06
 4/29 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a párod még nem áll készen rá.
2011. júl. 9. 18:08
 5/29 A kérdező kommentje:
oké akk mitől félnél?
 6/29 anonim ***** válasza:
46%

Mi kicsit több mint 3 éve vagyunk együtt és a barátom már megemlítette,hogy szeretné,célozgatott.

Én lány vagyok,de sem eljegyzést,sem esküvőt nem szeretnék.

Az eljegyzéstől ugysem fog jobban szeretni és egy gyűrű sem erősíti meg a kapcsolatot.

A házasság meg számomra csak pénzkidobás(ha lagzi is társul hozzá,nameg a templomi esküvő),azt inkább a közös jövőnkre fordítanám.

Tiszteletben tartom azért aki nem ért velem egyet,megértem.De ez az én véleményem.

7/29 A kérdező kommentje:

az eljegyzés nem azt jelenti h jobban kell szeretni a másikat..

hát ha te igy érzed.... legyetek boldogok:)

én azért örülnék neki!:)

2011. júl. 9. 18:12
 8/29 anonim ***** válasza:
57%

Elhiszem,sok lány álma,ahogy az esküvő is!

Remélem a párod nem úgy látja a dolgokat ahogy én:)

Nektek is sok boldogságot,akár így,akár úgy!

2011. júl. 9. 18:15
 9/29 anonim ***** válasza:
75%
te lehet, hogy örülnél neki, a párod meg nem. Majd ha neki eszébe jut és úgy érzi, hogy valóban te vagy neki az igazi akkor biztosan el fog jegyezni. De addig hiába is találsz ki ilyen hülyeséget, hogy a férfiak félnek az eljegyzéstől, mert ez nem igaz.
2011. júl. 9. 18:15
 10/29 anonim ***** válasza:
50%
Ne félnek tőle. Ha nem akarja, vagy óckodik tőle, az csak azt jelnti, hogy nem biztos benne, hogy veled akarja leélni az életetét, szamít rá( akár tudatalatt), hogy jöhet esetleg egy jobb. Ha igazán szeret és biztos a dolgában, akkor megteszi. Én is vártam 5 évet egy pasi után, még beszélni se nagyon akart róla, elhülyéskedte, témátváltott. A vőlegényem meg 3 hónap után jegyzett el. Ilyen ez. Remélem nem bántottalak meg, ez a szomorú igazság.
2011. júl. 9. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!