Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Fiúk! Miért féltek az eljegyzé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért féltek az eljegyzéstől?

Figyelt kérdés

több mint 3éve vagyok kapcsolatban, és az eljegyzésről beszélgetünk.....

miért féltek tőle???

köszi előre is a válaszokat!

20/L

2011. júl. 9. 17:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

07-10 05:50 vagyok!

Utolsó,jó kérdést tettél fel!

Én személy szerint,és a környezetemben lévő kapcsolatok szerint ha 3 éven belül nem történik semmi,akkor nem is fog!

Amit leírtam példát is ide sorolható!Volt egy másik,csak ott 8 évig gyötörték egymást és a csaj arra ébredt hogy mindene meg van csak épp férje és gyereke nincs!Kidobta a pasit...jókor,30 éves a csaj!:S

Szóval nekem az a véleményem hogy a kérdező esetében simán lehet még várni mert hiába vannak együtt 3 éve még csak 20 éves!A huszas éveiben mindent megvalósíthat,hisz van rá 10 éve!Szerintem ráér!:)Én azt mondom ha együtt maradnak és mondjuk 24-25 éves korára nem jegyzi el a párja,akkor nem is fogja!

Én például majdnem 22 évesen jöttem össze a vőlegényemmel ő 24 volt és tudtam hogy milyen a felfogása,így nyilvánvaló volt ha nem lép 2 éven belül felesleges "pocsékolnom az időmet" és vén p*csa leszek mire össze jön minden!:)

De ott az ellenpélda...barátnőm 15 évesen jött össze a barátjával,2 éve együtt élnek,eltelt 8 év és imádják egymást!Ők nem igénylik...MÉG!Hiába vannak együtt 8 éve még várni akarnak!Anyagiak,bulik stb stb!Náluk azért nem sok ez a 8 év mert még mindig "csak" 23 és 25 évesek!Persze szerintem lassan ott se ártana egy eljegyzés,de ők még bolondosak!:)

Szóval ezek persze nem azt jelentik hogy ha az ember 40 évesen lesz menyasszony hogy előtte nem élhet boldog párkapcsolatban ami van olyan mély mint eljegyzés után,de én azt mondom ha egy férfinek meg egy nőnek(aki nem házasság ellenes) nem fordul meg az eljegyzés a fejében akkor az a kapcsolat nem épp jó!

Például barátnőmék együtt vannak 2 éve de már előtte is 1 vagy 2 évvel elég jól ismerték egymást!Kérdeztem a pasiját hogy gondolt már az eljegyzésre vagy még nem...azt mondta hogy nem,mert nem érzi úgy hogy a barátnőm lenne az aki...így jó neki és kész!

hát van ilyen is!:)De mindenki döntse el hogy meddig vár és hogy van e értelme,előbb utóbb úgy is rájön hogy van vagy nincs!:)

2011. júl. 14. 07:05
 22/29 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! am mér 2 éve együtt élünk...:)
2011. júl. 14. 17:42
 23/29 anonim ***** válasza:
mert ott a gyűrű a kézen ami árulkodó jel a csajozásban, vadászatban...
2011. júl. 15. 12:53
 24/29 anonim válasza:
17 évesen jöttetek össze... vannak olyan ismerőseim, akik 14 éves koruk óta járnak, most 19 évesek, nem értem, miért akarod ilyen fiatalon, hogy eljegyezzen, úgysem jelent semmit, legyetek boldogok, ráér az még... :)
2011. júl. 28. 19:32
 25/29 A kérdező kommentje:

nem tudom, jol esne!jo érzés lenne..:)

am köszi!:)))

2011. júl. 29. 19:26
 26/29 anonim ***** válasza:
vannak akik nem erre vágynak, igaz nem ismerem a barátod, de te miért akarod ennyire? ugy érzed hogy ö az igazi?
2011. júl. 31. 14:54
 27/29 A kérdező kommentje:
igen ő az igazi!:))))
2011. aug. 1. 11:59
 28/29 anonim ***** válasza:
nem félek a házasságtól, csak nem látom értelmét
2011. aug. 4. 15:05
 29/29 A kérdező kommentje:
az te vagy... de köszi
2011. aug. 5. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!