Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért őrül meg minden nő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért őrül meg minden nő a eljegyzéstől?

Figyelt kérdés
Ezt most azért kérdezem, mert kicsit énis közéjük tartozom, mióta a kedvesem kicsit becsiccsentve múltkor azt mondta, hogy ő márpedig feleségül fog venni, ezt rég elhatározta. Amikor megkérdeztem, hogy nem szokás erről a nőt is megkérdezni, arra azt mondta, hogy ááá, formaság, persze majd ő is megkérdezi. Na azóta be vagyok zsongva, hogy vajon mikor, pedig előtte nekem eszembe sem jutott, együtt élünk és úgy gondoltam, hogy jó nekem így, én majd nem leszek olyan hülye p1csa soha, aki az eljegyzésen izgul. És hát mégis... (28N)
2012. aug. 27. 12:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de azért gondolj arra is, hogy azóta már el is elfelejtette, hiszen az ital beszélt belőle.
2012. aug. 27. 12:49
 2/8 anonim ***** válasza:
55%

ha megvan az eljegyzés utána meg azon zsongasz majd, hogy el is vegyen feleségül, mert azt a blamát hogy félőton meggondolja magát...

Úgy vagytok kódolva hogy tartozni akartok vkihez, és társadalmilag ez a tartozás = házasság intézménye.

2012. aug. 27. 12:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem őrültem meg, valószínű azért mert nem volt rá időm :) 1hónap "járás" után kérte meg a férjem a kezem az első nyaralásunkkor. Azt hittem viccel, aztán el kezdtük tervezni az esküvőt. 7éve vagyunk együtt
2012. aug. 27. 12:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Majd ha józanul megkér akkor legyél izgatott..:) ittasan az ember mond mindenfélét, az is lehet nem is emlékszik
2012. aug. 27. 12:57
 5/8 A kérdező kommentje:

Ja, nem másnap ő említette meg, hogy nehogy már azt higyjem, hogy nem emlékszik.

Ja, és nem arra kell gondolni, hogy mostmár máson sem jár az eszem, csak eddig még nemnagyon került ez szóba komolyabban, vagyis beszélgettünk a házasságról, de csak úgy általánosan. Azt, hogy ő elhatározta, hogy feleségül vesz, először említette :)

Viszont annyira már ismerem, hogy tudom, hogy komolyan veszi a kapcsolatunkat, ezért is nem fontos, hogy eljegyez-e vagy sem. De jó tudni azért, hogy egyszer el fog venni feleségül mégis. És nem, a mi kapcsolatunkban nem kell azon izgulnom, hogy megkér aztán nem vesz el, ez hülyeség, ha megkér el is fog venni, ha meg nem, akkor meg boldogan élünk, ahogy eddig. :)

2012. aug. 27. 13:05
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Engem az zavarna, hogy "a nő megkérdezése csak formaság". Sajnos úgy vannak kondicionálva a férfiak (itt a GYIKen is), hogy minden nő álma az, hogy megkérjék a kezét, bárki teszi is, és úgyis igent mond azonnal az első kérésre, pedig ez komoly dolog, amit át kéne gondolni...
2012. aug. 27. 16:18
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem elég akkor izgulni ha kaptál gyűrűt vagy legalább józanul őszintén kérdezi hozzám jönnél-e.... addig tök felesleges....
2012. aug. 27. 19:37
 8/8 anonim válasza:

Kedves kérdező!

"megkér aztán nem vesz el, ez hülyeség, ha megkér el is fog venni,"

most nem az egyhúszért és nem akarlak elszomorítani de bármi megtörténhet... a párom volt mennyasszonya is így járt.. :) :S szép és jó volt minden aztán jött egy harmadik... de reméljük hogy nálatok így fog alakulni!

Sok boldogságot kívánok nektek!

2012. aug. 28. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!