Van olyan, hogy egy nő szülés után "megőrül", megváltozik? Meddig tart?
A feleségem mióta megszületett a kislányunk féltékenykedik. Más változást nem észleltem, de ez szörnyen bosszantó. Felhív, hogy mit csinálok, megkérdezi miért késtem stb. Eleinte megértő voltam, gondoltam a bezártság meg ilyenek miatt ilyen, de most kezd elegem lenni abból, hogy állandóan az órát nézem, időközönként "bejelentkezek" de ha ez elmarad akkor rögtön hív.. Szülés előtt nem volt ilyen. Most elmentem a barátaimmal sörözni, nem szól hozzám. Miközben ő is elmegy néha a barátnőivel. Már másfél éves a kislányunk, nincs annyira bezárva, szokott elmenni, együtt is elmegyünk, szóval nem az a gond amire először gondoltam.
Kezd elegem lenne ebből, ha így fogadom el, és belemegyek egy ilyen ellenőrzésdis kapcsolatba akkor azt mondom így jártam, de nem így indultunk. Szeretem, nem tervezek válást vagy ilyenek, csak nem tudom mit kellene csináljak.
Beszélni már próbáltam vele.
"Beszélni már próbáltam vele."
Ne próbáld, tedd is meg. Mondd el az érveidet, de hallgasd meg az övéit is. Az hogy te tetted fel a kérdést, nem biztos, hogy neked van igazad. Az én tapasztalatom szerint a nő nem megőrül a szülés után, hanem anyává érik. A pasiknál nemigen van ilyen látványos apává érés.
Szóval ez nem nemkérdése hanem gyerekvállalás? :)
A ti esetetek még érdekesebb. Gondolom aki leszólít az gyerekszülés előtt is leszólított volna. És még hormonproblémákra sem lehet fogni nálatok.
6
Mondjuk nekem kínos volt:DD Mert hát már nem első gyerek volt és pont szemtanuja volt..és nem voltam kíhívóan felöltözve, csak farmer póló, meg a gyerek a karomon..
2-eske voltam..
Nem tudok ezzel mit kezdeni. Dolgozok, segítek neki. Nem akarom hogy bezártságnak vagy feladatnak érezze a gyereket. Van amúgy segítsége, nem ő takarít, mint írtam van életünk a gyereken kívül, majdnem minden héten eljárunk valahová. Nem hiszem hogy ebből adódna, hisz ő elmehet a barátnőivel az nem gond, nekem ne jusson eszembe, hogy bepasizhat (egyébként tényleg nem jut) de ha én megyek el, akkor ő féltékeny.
Gondoltam már arra, hogy én is csinálom hátha észhez kap, csak félek végül mindketten bedilizünk :) Vagy ez lehet megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!