Csak én látom úgy hogy sok nőnek szülés után másabb lesz kicsit az arca? Megváltozik?
Figyelt kérdés
én nem a szülés előttire gondolok,(vastagabb száj meg ilyenek hanem a vonásokra ami szülés után is megmarad....szerintetek?2012. okt. 31. 16:46
2/7 anonim válasza:
En arra tudok gondolni, hogy van aki nehezebben szabadul meg a terhesseg alatt felszedett kiloktol es talan kicsit kerekebbnek tunik az arc formaja mint elotte.
4/7 A kérdező kommentje:
nem tudom :) csak olyan más...de lehet hogy a nyúzottság egyébként meg a plusz kilók ...:))
2012. okt. 31. 18:57
5/7 anonim válasza:
Szerintem az Anyaság megváltoztat, a kilóktól, fáradtságtól függetlenül.
Szépít... :-)
Én teljesen másnak látom magamat a régi fényképekhez képest.
6/7 anonim válasza:
Szépít?! Kár ezzel nyugtatni magad.
7/7 anonim válasza:
"Szépít?! Kár ezzel nyugtatni magad."
Igenis szépít. Senki sem azért nyugtatja magát vele, mert van rajta plusz 20 kg, vagy megcsúnyult volna. Én arra gondolok, hogy igenis az a 9 hónap, az anyai szeretet nyomot hagy az arcon. Nyilván sok mindenkin marad felesleg, fáradtabb is az ember, de az anyaság akkor is csodálatos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!