Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy egy nő szülés...

Van olyan, hogy egy nő szülés után "megőrül", megváltozik? Meddig tart?

Figyelt kérdés

A feleségem mióta megszületett a kislányunk féltékenykedik. Más változást nem észleltem, de ez szörnyen bosszantó. Felhív, hogy mit csinálok, megkérdezi miért késtem stb. Eleinte megértő voltam, gondoltam a bezártság meg ilyenek miatt ilyen, de most kezd elegem lenni abból, hogy állandóan az órát nézem, időközönként "bejelentkezek" de ha ez elmarad akkor rögtön hív.. Szülés előtt nem volt ilyen. Most elmentem a barátaimmal sörözni, nem szól hozzám. Miközben ő is elmegy néha a barátnőivel. Már másfél éves a kislányunk, nincs annyira bezárva, szokott elmenni, együtt is elmegyünk, szóval nem az a gond amire először gondoltam.

Kezd elegem lenne ebből, ha így fogadom el, és belemegyek egy ilyen ellenőrzésdis kapcsolatba akkor azt mondom így jártam, de nem így indultunk. Szeretem, nem tervezek válást vagy ilyenek, csak nem tudom mit kellene csináljak.

Beszélni már próbáltam vele.

2013. jan. 9. 12:44
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy szülés utáni depresszió? nekem is hasonlo volt, vagyis van.....csak én ingerlékeny vagyok, pszichológushoz járok, és jót tesz!
2013. szept. 24. 13:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!