Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne vágyjak egy gyűrűre annyira?
Hát ha ő nem akarja akkor nem tudsz mit tenni. Esetleg mond el neki hogy ez neked milyen nagy örömet okozna, ha venne, adna neked egy gyűrűt. Hátha elfogadja a te érveidet és megtetszik neki a dolog.
Amúgy ha már így a gyűrűvel is vannak nehézségek, valószínű lesz a házassággal is, pláne ahogy írod hogy hogyan áll hozzá. Úgyhogy még próbáld meg valahogy, ha végképp nem megy hogy rávedd akkor viszont neked kell lemondanod erről. Aztán majd te döntöd el hogy le tudsz e, le akarsz e erről mondani, vagy nem.
Amúgy mi a párommal nem vagyunk összeházasodva sem eljegyzés nem volt, pedig régebben én is nagyon szerettem volna, de így alakultak a dolgok. Igazából talán nincs is ennek olyan nagy jelentősége, illetve más dolgok is lehetnek ilyen jelentőségűek kettőtöknek ha ti annak akarjátok. Amúgy én úgy gondolom, hogy sok embernek aki kap gyűrűt, esküvőt tart talán kicsit kifelé is jól esik neki mutogatni magát, a külsőségek miatt. Persze ez egy különleges pillanat és elvileg csak egyszer tervezi az ember megtenni ezt, de sajnos a mai világban már átértékelődtek a dolgok és sok szomorú példát látnak a fiatalok és így már inkább nem házasodnak, mert már nem hisznek az egyszeriben.
Most hogy így olvasom magam elég ellentmondó választ írtam. De igazából a lényeg az hogy valakinek engedni, áldozni kell. Talán lehet én is áldoztam ebből, lehet azért van ellentétes véleményem.
Bár igazából mi meg sem engedhettünk volna magunknak egy gyűrűt, vagy esküvőt pláne nem. Ha meg lenne, lett volna akkor meg azért jó lenne szép nagy ruhában az oltár elé állni, mert azért nagy esküvőt én nem szerettem volna soha, de hát egy kicsi is jó sok pénzbe kerül.
Na mindegy, nem akarom elvenni a kedved, de ha a párod nem szeretné akkor döntened kell neked mi a fontosabb.
Tehát el kell fogadnod akárhogy vágysz rá ha a párod nem szeretné.
Nekem bezzeg volt nagy bazi eljegyzésem kb. a Te korodban, ott volt a szűk család mindkét oldalról.
Aztán pár évre rá szétváltak útjaink, hiszen túl fiatalok voltunk (16 se voltam mikor megismerkedtünk), egészen egymás agyára mentünk mire felnőttünk.
Egyébként ennek már sok-sok éve, és azóta is barátok vagyunk és segítjük egymást ahol kell.
Régebben vágytam a nagy esküvőre, a szép ruhára, de 25 éves korom körül ez elmúlt, és már egyáltalán nem akarom. Egyébként boldogan élünk a párommal, marhára nem az esküvő számít!
És van összetartozós ezüst gyűrűnk, amit egy török bazárban együtt vettünk és évek óta hordjuk mindketten (a kapcsolatunk 8. évében...).
A párom bármikor elvenne feleségül, többször szóba kerül, de végül mindig rájövünk, hogy milyen jó ez nekünk anélkül is!
Szóval nem kell ezt erőltetni!
Szia!
Én egyszer voltam már menyasszony és nagyon jó érzés volt ez a tudat. Kis ezüst gyűrűm volt, de teljesen a részemmé vált! Aztán szétmentünk az akkori párommal, sokat szenvedtem, de így visszagondolva nagyon örülök, mert nagyon boldog vagyok a mostani párommal és Vele akarom leélni az életem. Sajnos nincs gyűrűnk, mert Ő sem tartja ezt olyan fontosnak, mint én. Házasodni majd szeretne, de csak akkor, ha összeszedtük magunkat anyagilag. Mondjuk ezt meg is értem...
Csak, hát, ebben olyan türelmetlen vagyok. Szeretném büszkén mondogatni, hogy az Ő asszonykája vagyok, felvenni a nevét, simogatni az ujjamon a gyűrűnket...
Szóval megértelek...
Költözz vele össze! Mutasd mg neki hogy Te vagy az a nő aki kell neki és hidd el, meglesz a gyűrűd.
18 évesen én is szerettem volna az akkori páromnk a felesége lenni, de úgy látszik az ilyen tizenéves szerelmek elmúlnak.
Lehet nem fog tetszeni amit írok, de ne kapkodd el.
Van egy barátnőm akinek már 3! eljegyzése volt.
Ehez nem fűznék semmit.
Huszonegynéhány évesen szerettem volna én is esküvőt meg gyűrűt. Aztán kicsit elment ettől hercehurcától kedvem egy esküvőn.
A mostani párommal beszéltünk róla hogy milyen és mekkora esküvőt szeretnénk. Sajnos amilyenre igazából vágyok az rengeteg pénz, olyan esküvőt meg felesleges rendezni amihez nem sok kedvem van.
Maradunk így ahogy vagyunk. Szeret és én is szeretem. Házat veszünk, babát szeretnénk. Ebből is tudom hogy szeret, gyűrű az nem biztosíték arra hogy "örökké veled".
Persze nagyon örülnék egy gyűrűnek én is, de esküvőre most nem lenne pénzünk.
Amúgy pedig tényleg az eljegyzést követő 1 éven belül meg szokták rendezni az esküvőt is.
Lassan 2 éve, hogy együtt vagyunk. Az összeköltözést nem tudom elkerülni, mert megvan a közös albérlet, de nem is akarom.
Esküvőt még én sem szeretnék, csak néhány év múlva, amire diplomás menyasszony lehetnék. :)
Köszönöm az eddigi válaszokat és várom a többiekét is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!