Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány gr a karikagyűrűtök? Nem sok a 15gr a két gyűrűre? (össz)
Figyelt kérdés
ezt szeretnénk megvenni. mind a két gyűrű olyan lenne, mint itt a férfi, szóval kb 8-9gr lenne egy. az nem sok? nem lenne vastag?
2011. febr. 25. 13:58
1/7 anonim válasza:
a miénk is annyi.nem sok szerintem.
2/7 anonim válasza:
Szerintem se sok.Nálunk az enyém 7gr,a férjemé 9 gr,a szélessége(mindkettőnké)pedig 9mm/gyűrű.
3/7 anonim válasza:
A mienk összesen 6,9 gramm de elég kisujjú emberek vagyunk (az enyém 48as, a páromé 62es)
Egyszerű, hagyományos arany karikagyűrű:
mint amilyen az arany ékszer kategóriát mutatja, ha jól látom :)
4/7 anonim válasza:
A miénk 8.6 gramm összesen és az ötvös azt mondta hogy ha vastagabb lenne egy idő után kényelmetlen lenne...
5/7 A kérdező kommentje:
igen, én is attól tartok, hogy vastag, kényelmetlen lenne...
2011. febr. 25. 14:59
6/7 anonim válasza:
Az enyém egyedül 8 gramm. Kényelmetlen is volt, míg házas voltam.
7/7 anonim válasza:
A 2. vagyok.Én éjjel-nappal hordom,a terhességeim alatt is hordtam,de soha nem volt-és most sem-kényelmetlen.Pedig elég széles,és súlya is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!