Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a kísérőgyűrűtök, és karikagyűrűtök vagy milyet szeretnétek?
A kísérő egy vékony kis köves gyűrű, a karika széles fajta, a szélein bevéséssel, az enyémben egy kis kő is került
A tiéd?
Ezzel kérte meg a párom a kezemet: [link] :)
A karikagyűrűnk pedig sima sárgaarany lesz.Szép vékony,mivel pici óvodás kezem van.:)
Hát ha majd egyszer megkérik a kezemet, nekem nem is az lenne a fontos, hogy miből van vagy milyen kő van benne, hanem hogy furcsa legyen, vagy legalábbis szokatlan :D
Itt egy kicsit lejjebb kell görgetni, és akkor ott lesz:
Nekem az utolsó tetszik a legjobban.
Karikagyűrűnek szintén valami szokatlant szeretnék, de szerencsére a párom is így van ezzel :D
És itt a kedvenc: [link]
Csak az a fontos, hogy ne legyen sárga/vörös arany. Tőlem akár ezüst is lehet, de az arany színt nem szeretem.
Kísérőgyűrűnek olyat szeretnék majd amilyet kapok:D
De nagyon tetszik a klasszikus köves is, valamint az is tetszik, ami olyan mintha egy virág lenne az egész gyűrű.
Karikagyűrűnek is sima karikagyűrű tetszik:D Maximum annyi variálással, hogy lehet homorú is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!