Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy érjem el hogy ne kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el hogy ne kapcsolatra hanem partydugásra vágyjak?

Figyelt kérdés

a korombeli menő csávók között nincs olyan szinte aki nem erre vágyik. és a lányok közül sem nagyon

csalódtam egy szépet. és most már nemtudom hogy kapcsolatot szeretnék e vagy partyszexet

normális lányokkal való ismerkedés elég esélytelennek tűnik ,nem mintha fel akarnám adni ,de ritka mint a fehér holló...

18f

2011. aug. 25. 00:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább aludj egy nagyot!
2011. aug. 25. 00:10
 2/14 poiu ***** válasza:
Sehogy! A legnagyobb élvezet azzal dugni, akit szeretsz.
2011. aug. 25. 00:13
 3/14 A kérdező kommentje:

nem vagyok álmos.

figyeljetek kedves emberek. szeretnék ismerkedni de ebben a sz.r világban ahol a haveroknál nem kell több a legtöbb embernek, nincsenek is szinte barátaim csak néhány haver. velük ha mázlim van elhívnak inni egyet. a gond az hogy ahol buli,pia van ott nagyon kevés eséllyel botlok olyan csajban aki éppen arra járt. nem is szokott inni. csak a barátnőivel(akik szintén normális jófejek.nem nincsmirenagyképűneklennedeazvagyok típusok) bejött egyet bulizni.erre mennyi esély van?.. most komolyan .a másik meg hogy még nem volt túl sok dolgom nőkkel .leszólítani még nem szólítottam le senkit. nincs elég tapasztalatom

én csak normális barátnőt akarok .aki nem gondolja az az egyik napról a másikra hogy "tenem is kellesz nekem" :@

2011. aug. 25. 00:21
 4/14 anonim ***** válasza:
az se jobb,ha minden hétvégén mással b*szol... kissé furcsák vagytok,ha az igazi partydugásra gondolsz akkor nem félsz egy kis betegségtől??
2011. aug. 25. 00:36
 5/14 A kérdező kommentje:

tyűde nemérted a kérdésem lényegét. az egész nyomorult életfelfogással van gondom amit az emberek helyesnek meg jónak gondolnak

nem vágyom én partydugásra. hanem arra vágyom hogy közelebb kerüljek az emberek által elfogadott dolgokhoz ami sajnos nagyon nagy butaság és felelőtlenség(magyarul arra vágyom hogy partydugásra vágyjak, ne kapcsolatra,kicsit bonyolult tudom) ,de ha ez az ára az önbizalomnövélésnek akkor legyen, belemegyek

2011. aug. 25. 00:40
 6/14 anonim válasza:

Én értem mire gondolsz (23/L)

Szerintem nem kell semmit változtatnod a felfogásodon, majd eljön az időd, nem kell sürgetni semmit..

Türelem és lesz neked is normális barátnőd..

Az életfelfogásodon meg nem igazán lehet változtatni, megpróbálhatod, de szinte 100%-ra mondom,hogy nem fogod magad jól érezni..

2011. aug. 25. 00:56
 7/14 anonim válasza:

Bár csaj vagyok,de hasonlóan éreztem magam ennyi idősen,néha még most is... Ha téged nem úgy neveltek,vagy nem abban a lazaságban nőttél fel,hogy minden nap más csajjal gyere össze,vagy akiket most nagyképűribizlinek tartasz,azokkal jó pofizz és szexualizálódj,akkor soha nem leszel partydugó csávó =))))))))

Fogadd el magad úgy,ahogy vagy,mert ez jó!Ha így nem fogadnak el,akkor elég éretlen a társaságod =)

2011. aug. 25. 01:02
 8/14 A kérdező kommentje:

köszi. de így meg úgy érzem hogy hiába élet egy fokkal "helyesebben" mint a többség ,ha a többség az aki mozgatja a világot és mivel ők ilyenek, jobb rájuk hasonlítani és hülyülni egész nap mint komoly lenni és mély kapcsolatokat kialakítani

olyan béna igényeim vannak néha már ezt is érzem,hogy mi az hogy én nagyon jó barátokra vágyom,nem elég nekem a haverok.és azért érzem ezt mer az emberek nem vágynak többre(én meg igen). nem is tudom egyébkén egy ilyen embernek hogyan lehet fél évesnél hosszabb kapcsolata(barátnő/pasi)

már megin átmegy elmélkedésbe..

2011. aug. 25. 01:06
 9/14 anonim ***** válasza:
tehát akkor tulajdonképen nem akarsz bnőt,hanem csak egy csajt akivel összejártok néha egy kis khm-r,de azért jóban is vagytok?azaz nem egy k*rvát akarsz magadnak és nem is komoly kapcsolatot,hanem kalandot? vagy mi?
2011. aug. 25. 01:22
 10/14 A kérdező kommentje:

..:O.

éppen hogy egy nagyon nagyon jófej barátnőre lenne szükségem(akivel persze nem csak beszélgetnék) ,vagy legalább egy nagyon jófej barátra(egy már van,de neki van mos barátnője aztán ritkábban találkozunk pláne megy egyetemre:S)

nem is értem...ennyire hülyén fogalmaztam?

2011. aug. 25. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!