Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el hogy ne kapcsolatra hanem partydugásra vágyjak?
a korombeli menő csávók között nincs olyan szinte aki nem erre vágyik. és a lányok közül sem nagyon
csalódtam egy szépet. és most már nemtudom hogy kapcsolatot szeretnék e vagy partyszexet
normális lányokkal való ismerkedés elég esélytelennek tűnik ,nem mintha fel akarnám adni ,de ritka mint a fehér holló...
18f
Attól még lehetsz te komolytalan,hogy nem szexelsz mindenféle csajjal... Egy valamire való csaj úgy sem áll le olyan sráccal,aki fűvel-fával szexel,mert bármit elkaphat... Kinek kéne a jó kis tripper,AIDS,szifilisz...
Ne butáskodj, inkább gyere össze velem ..megadom a számom:
06 90/6669997 ;) =DDDD
komolytalan?
ha a komolyság mint egy csajokat megbecsülő egyéniséget értjük akkor szerintem inkább komoly vagyok. de keveredik egyfajta önbizalomhiánnyal,és az emberek rólam alkotott képét való lesz.rni nemtudással. általában így megy ez
Szedd össze magad, mosolyogj a világra és jönni fognak a rendes csajszik!
Sok sikert hozzá, addig meg kitartás! =)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!