Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 6 éves kapcsolat, ebből 3 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 éves kapcsolat, ebből 3 év együtt élés után normális, hogy vágyom az eljegyzésre? Többi lennt.

Figyelt kérdés
Együtt tervezzük az életünket,mindketten családcentrikusak vagyunk,hiszünk a házasság szentségében...Beszéltünk már róla,ő is szeretné,mégsem történik már közel egy éve semmi.Sztem totál el van felejtve(nem,ez nem egy "elterelési hadművelet",mondván,hogy hamarosan meg fog kérni,csak "terel",hanem tényleg totál nem tartja fejben a dolgot.(Csak akkor nem tudom miért mondja,hogy ő is szeretné...Tudom,hogy mindenki más,egyik férfi ránéz élete párjára,és onnantól azon mesterkedik,hogy tehetné boldoggá,minél emlékezetesebbé a napot,míg vannak az ilyen pasik,mint az enyém,együtt élünk és belekényelmesedik(úgy értem segít mindenben,jól megvagyunk,de "elfelejti" fentebbi szintre léptetni a kapcsoltunkat,miközben tudja,hogy ez nekem mennyire fontos,és nem mellesleg az ő elveivel is egyezne ez a szándékkimutatás...)Engem az érdekelne,hogy mi a franc jár ilyenkor valójában az agyatokban? (a házasságellenes férfiak véleménye ide nem fog passzolni,mert nem erről van szó,minden egyéb felfogás érdekelne...) 26N 29F

2012. dec. 30. 23:53
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
ne görcsölj ezen ennyit.. majd amikor eljön az ideje.. sztem..:)
2013. jan. 2. 19:49
 42/47 anonim válasza:

A 21-es válaszolónak IGAZA VAN!!!

egy nőnek nem a gyürü meg a papír számít. azok csak jelképek

az számít a házasságba hogy a férfi szereti a nőt és vele akar maradni.

2013. ápr. 16. 15:47
 43/47 anonim válasza:
még az előző vagyok, hamarosan úgy is megfogja kérni a kezedet. lehet hogy csak spórol a gyűrűre meg az esküvőre.
2013. ápr. 16. 15:50
 44/47 Korkin ***** válasza:
Szia! Már eltelt majdnem egy év..esetleg megérte a kezed azóta? Megírod nekünk h mi lett veletek?
2014. ápr. 3. 14:38
 45/47 anonim ***** válasza:
62%
már a kérdés feltételekor is rég házasoknak kellett volna lenniük, ha a pasi igazán szeretné, elvette volna...
2014. ápr. 3. 17:05
 46/47 A kérdező kommentje:

Nos.Sziasztok!!!Multkor neztem fel ujra ide es vki irt is privit hogy mi lett azota igy gondoltam ide valaszolok mindenkinek.Valamivel tobb mint 7(!)ev utan kerte meg a kezem.Egeszen pontosan 2013.Karacsonyan.Jovore lesz az eskuvonk.Kb egy honapja beszelgettunk pont errol,hogy mi volt anno az a "nem jutott meg eszembe a lanykeres" duma amit akkor meg tenyleg nem tudott kifejteni hisz akkori allitasa szerint is velem tervezett.A valasza ez volt:Egyszeruen o most erett meg ra!Szeretett idaig is,mindig is velem tervezett,nem huzni akarta az idot csak egyszeruen most erzi azt hogy elerkezett a mi idonk.

Utolag egyebkent azt vallom hogy mi nem is vagyunk azok a huszoneves hazasulandok.Ha visszacsinalhatnank sem szeretnem ha maskepp csinalnank.2 eve "csak" gyurure vagytam,ahogy irtam is,hogy egy 'fentebbi' szintre emeljuk a kapcsolatunkat.Ellettem volna évekig jegyben csak hogy erezzem a 'torodest' hogy nem baratno vagyok hanem 'menyasszony'.Az eskuvovel akkoriban vartam volna meg,mert hazasodni 26 evesen nagyon meg en sem akartam.Most?Fel eve kerte meg a kezem es nincs sokeves jegyesseg,nem csinalt belolem amolyan 'divatmenyasszonyt' hogy eljegyez es akkor evekig semmi,hanem hagyomanyos modon eljegyzes es ra 1 evre hazasodunk.O 30, en 28 mar azota :)

2014. júl. 17. 01:53
 47/47 anonim ***** válasza:
Szia, végül hogyan alakult az életed?
2018. márc. 24. 23:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!