Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 6 éves kapcsolat, ebből 3 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 éves kapcsolat, ebből 3 év együtt élés után normális, hogy vágyom az eljegyzésre? Többi lennt.

Figyelt kérdés
Együtt tervezzük az életünket,mindketten családcentrikusak vagyunk,hiszünk a házasság szentségében...Beszéltünk már róla,ő is szeretné,mégsem történik már közel egy éve semmi.Sztem totál el van felejtve(nem,ez nem egy "elterelési hadművelet",mondván,hogy hamarosan meg fog kérni,csak "terel",hanem tényleg totál nem tartja fejben a dolgot.(Csak akkor nem tudom miért mondja,hogy ő is szeretné...Tudom,hogy mindenki más,egyik férfi ránéz élete párjára,és onnantól azon mesterkedik,hogy tehetné boldoggá,minél emlékezetesebbé a napot,míg vannak az ilyen pasik,mint az enyém,együtt élünk és belekényelmesedik(úgy értem segít mindenben,jól megvagyunk,de "elfelejti" fentebbi szintre léptetni a kapcsoltunkat,miközben tudja,hogy ez nekem mennyire fontos,és nem mellesleg az ő elveivel is egyezne ez a szándékkimutatás...)Engem az érdekelne,hogy mi a franc jár ilyenkor valójában az agyatokban? (a házasságellenes férfiak véleménye ide nem fog passzolni,mert nem erről van szó,minden egyéb felfogás érdekelne...) 26N 29F

2012. dec. 30. 23:53
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
Jajj,az ez előtt bejegyzésemet a 7es válaszolónak írtam...
2012. dec. 31. 00:56
 12/47 anonim ***** válasza:
91%
Nőként gondolom úgy ahogy az első, meg a férfi válaszoló :(
2012. dec. 31. 01:02
 13/47 A kérdező kommentje:
9es válaszoló,gratulálok nektek!Mi is beszéltünk már,említettem neki én is,hogy ha nem én vagyok az igazi,akkor semmi baj,lépjünk tovább,de jött a szeretlek,és veled akarom leélni az életem,te leszel a feleségem stb...Tulajdonképpen felfoghatnám ezt is lánykérésnek... :P Annyira modern felfogásom van,de ez az egyetlen egy,kislány korom óta(mint majdnem minden lány álma) a lánykérés...ÁÁÁÁ :) Mindegy,nem keseredek el,kitartok,mert érzi azt az ember,ha szeretik,és ezért szakítani nem fogok,csak tény,hogy ő az a később érő típus,és talán idővel... :) (a remény hal meg utoljára) Az viszont tény,hogy egy-egy elszalasztott pillanat mindig megöl bennem vmit,ami szomorúvá tesz.Fel lehet ezekből állni,csak kérdés hány esést bírok még ki.
2012. dec. 31. 01:09
 14/47 anonim ***** válasza:
A helyzet az, hogy a párod tényleg szerethet meg veled akar lenni, de elvenni nem akar igazán. Ezt kicsikarhatod belőle előbb-utóbb, de mivel nem igazi, saját indíttatásából fog megtörténni, mindig tüske lesz ez a lelked mélyén. Ha tényleg el akarna venni és ez fontos lenne neki, akkor nem felejtette volna el és már réges rég megkérte volna a kezed. A dolgok sokszor sokkal egyszerűbbek mint ahogy az ember gondolja: ha valami nekem fontos, az mindig bennem van és nem húzom-halasztom. A kérdés az, hogy együtt fogsz-e tudni így élni ezzel a tudattal? Remélem, jól jössz ki végül a dologból vagy ha nem, akkor te is megtalálod azt, aki boldogan elvesz, anélkül, hogy főleg te nyomatnád...
2012. dec. 31. 01:16
 15/47 anonim ***** válasza:
0%

"jól megvagyunk,de "elfelejti" fentebbi szintre léptetni a kapcsoltunkat"

I. szint: eljegyzés.

II. szint: esküvő.

III.szint: család.

IV. szint: válás!!

(Minden 3. esetben!)

2012. dec. 31. 02:25
 16/47 anonim ***** válasza:
39%

Mi értelme az eljegyzésnek, ha nem akar feleségül venni? Attól, hogy gyűrű lesz a kezeteken, továbbra is csak szerető maradsz! Főleg akkor, ha nem visel ő is karikagyűrűt, te pedig csak egy köves gyűrűt kapsz!

Ha valóban feleségül szeretne venni, akkor már egy év együttélés után el vett volna!

2012. dec. 31. 07:26
 17/47 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy tényleg nagyon belekényelmesedett a kapcsolatotokba, ha ő annyira családcentrikus lenne, ahogy állítja akkor már megkérte volna a kezed.

Csak annyit tudsz tenni, hogy leülsz vele és megbeszélitek, hogy akkor mi van, ne csak ígérgessen, hanem őszintén, nyíltan mondja el, hogy mi az álláspontja.

Egy idő után jobban fog zavarni ez a macska-egér játék. Még, ha nagyon jól megvagytok!

2012. dec. 31. 09:28
 18/47 anonim ***** válasza:
28%
Írjátok páran, hogyha nem akar elvenni a férfi, akkor tisztázzátok és mindenki keresheti tovább az "igazit". Most komolyan, normálisak vagytok? Csak azért képesek vagytok otthagyni egy jól működő kapcsolatot, mert nem akar feleségül venni? Többet ér egy rohadt gyűrű és papír, mint egy jó kapcsolat? Olyan, hogy az igazi, különben sem létezik. Éljetek boldogan, mint eddig. Szeret, nem? Akkor meg...
2012. dec. 31. 09:46
 19/47 anonim ***** válasza:
71%

A férfiak 30 alatt nem gondolnak házasságra, főleg nem Pesten...és ha tudnád mi a nagy helyzet Baranyában...na ne röhögtess. Kezded gyártani a pasidnak a kifogásokat. Gondolkozz! Te akarsz esküvőt, Ő is és mégsem kezdtek e felé haladni. Akkor valami gubanc mégis csak van. Főleg, hogy ezt a teszetoszáskodást már 6 éve csináljátok...valószínű, hogy kissé idősebb pasival kellett volna kezdeni, mert a mostanival elképzelhető, hogy nem vagytok még egy szinten. Ő még csak tervezgeti a dolgokat, Te már lépnél.

Le kell ülni, megbeszélni.

És igaz, hogy ha egy férfi szerelmes, akkor lép, és nem vár. Ezt soha ne feledd el.

Nem biztos, hogy ide passzol, de nagyon nagy igazság:

"Nem, te nem vagy kivétel, hanem tipikus eset. Úgyhogy jól jegyezd meg a szabályt: egy pasi akkor nem hív fel, ha nem akar felhívni. Ha úgy érzed, hogy a fickót teljesen hidegen hagyod, akkor jól érzed, mert úgy is van. Nincs kivétel."

Nem kellesz eléggé c. film

24N

2012. dec. 31. 09:46
 20/47 anonim ***** válasza:
28%

"Mivel eljegyzés nélkül is megkapja a tiszta ruhát, meleg ételt meg az ingyen szexet ez az állapot így tökéletesen megfelel neki"

Hát igen, megérkezett az első "bedobod a gyűrűt, szétteszi a lábát" asszonyka.

Nektek, akik így érveltek, tényleg ennyire rossz a szex, hogy ezt valami jutalomfalatként kezelitek, amivel lehet zsarolni az ember párját?! Ti nem élvezitek??? Mert akkor nektek nem eljegyzés, hanem szexológus vagy terapeuta kell.

Illúzió, hogy a gyűrű fogja "fentebbi" szintre emelni a kapcsolatot... Uramatyám, ha a pasi beteg lenne, vagy elütné egy autó, akkor aztán jönne a sírás, hogy nem kell semmi, csak gyógyuljon meg... És ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden napot rettegésben és aggódásban kell tölteni, hanem csak azt, hogy ha nincs baj, akkor nem árt tudatosítani, hogy a boldogság az, hogy egészségben, együtt lehet az ember a párjával. Ez az első és legeslegfontosabb. Ezt gyakran csak az érzi át, akit már megérintett az árnyék, hogy elveszítheti Őt... De érdemes belegondolni, hogy tényleg szabad ilyesmin kattogni ahelyett, hogy átéled, szerelmes vagy a párodba? Egyáltalán, aki ebbe bele tud keseredni, az szerelmet érez?

Szóval minden nap az apróságokkal kell "fentebb" emelni egymást. És akkor nyugodtan meg lehet beszélni, mit szeretne az ember, mi a jövőkép, mikor akar babát, hogy babát csak házasságban szeretne.

Ezeket egy pasi sem fogja kitalálni magától, lévén, hogy ők sem gondolatolvasók.

2012. dec. 31. 10:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!