Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 6 éves kapcsolat, ebből 3 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 éves kapcsolat, ebből 3 év együtt élés után normális, hogy vágyom az eljegyzésre? Többi lennt.

Figyelt kérdés
Együtt tervezzük az életünket,mindketten családcentrikusak vagyunk,hiszünk a házasság szentségében...Beszéltünk már róla,ő is szeretné,mégsem történik már közel egy éve semmi.Sztem totál el van felejtve(nem,ez nem egy "elterelési hadművelet",mondván,hogy hamarosan meg fog kérni,csak "terel",hanem tényleg totál nem tartja fejben a dolgot.(Csak akkor nem tudom miért mondja,hogy ő is szeretné...Tudom,hogy mindenki más,egyik férfi ránéz élete párjára,és onnantól azon mesterkedik,hogy tehetné boldoggá,minél emlékezetesebbé a napot,míg vannak az ilyen pasik,mint az enyém,együtt élünk és belekényelmesedik(úgy értem segít mindenben,jól megvagyunk,de "elfelejti" fentebbi szintre léptetni a kapcsoltunkat,miközben tudja,hogy ez nekem mennyire fontos,és nem mellesleg az ő elveivel is egyezne ez a szándékkimutatás...)Engem az érdekelne,hogy mi a franc jár ilyenkor valójában az agyatokban? (a házasságellenes férfiak véleménye ide nem fog passzolni,mert nem erről van szó,minden egyéb felfogás érdekelne...) 26N 29F

2012. dec. 30. 23:53
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

"nekünk nőknek, es sokkal több mint egy papír és egy gyűrű."

nekünk, nőknek meg nem. (ha már te is királyi többesben beszélsz)

2013. jan. 1. 00:27
 32/47 anonim ***** válasza:
Hát szeerintem ha neked fontos és ezt tudja és úgy "felejt el" megkérni az a baj
2013. jan. 1. 02:56
 33/47 anonim ***** válasza:
68%

"Ez a papír semmit nem számít, aki ebben méri egy kapcsolat milyenségét és fejlődését, az egy nagyon korlátolt, buta ember."

"Sőt: pont egy működő kapcsolatnak nincs igazán szüksége az efféle hivatalos megerősítésre. Mert működik."

Ezen a két válaszon megakadt a szemem...aki számára a házasság egy kapcsolat fejlődése, az buta. Ma is megtudtam valami újat. Szóval azért, mert várom a házasságkötésünket és a kapcsolatunk lépcsőjének tekintem korlátolt vagyok. Köszönöm.

Azt is megtudtam, hogy a számomra tökéletesnek hitt kapcsolatom valójában nem működik, mert úgy érezzük nekünk kell, hogy ne csak szeretők módjára tengődjünk egymás mellett évekig. Mert össze szeretnénk kötni az Életünket egymással, mert annak a férfinek szeretnék a felesége lenni, akit a világon legjobban szeretek. Nos, úgy látom a mai világ e felé megy, hogy aki komolyan gondolja és felvállalja a kapcsolatát az számít deffektesnek. Mert milyen már az, hogy nem félek a válástól...de erre én azt mondom jól kell választani. Ha a megfelelő ember mellett van valaki, akkor természetes az az igény, hogy összekössék valamiképp az Életüket. És ehhez nem elég egy közös párna.

Na mindegy, szomorúnak tartottam eddig is, hogy ekkora divat lett együtt élni házasság nélkül, de nem nagyon érdekelt más dolga. Csak már lassan úgy jön ki, hogy aki házasodik az a nem normális. Ezt nem fogom tudni megérteni. Kezd fordítva működni a Világ.

24N

2013. jan. 1. 08:25
 34/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat!MEGKÉRTÉK A KEZEM!! Haha,csak vicc volt,akartam vmi poént behozni a sok haragos ember közé. :D Most először tapasztalom azt,hogy talán-talán normálisan komunikáljuk le ezt a kérdést(attól függetlenül,hogy érezhető a kis feszkó amit minden ember a saját véleménye megvédése iránt érez).Szóval 21-es válaszoló,én téged abszolút megértelek,sztem is helyesen döntöttél.Akik nem "gyűrűpártiak"az ő álláspontjukat is részben át tudom érezni,mert ha jó a kapcsolat,akkor ugyebár minek elrontani holmi házasság utáni sóvárgással.Az a baj hogy ez a "mi fajtájú nőknél" nem így megy.Teljesen más értékrendek szerint élünk,mint a "ti féle nők",ez talán olyan mint a vallás,ki miben hisz és aszerint az értékrend szerint él.Ami nálam elgondolkoztató,hogy még anno a párommal,az ismerkedési fázisban beszélgettünk,hogy ki hogy képzeli el a jövőjét,hány gyerek,stb(ezek ábrándozások voltak persze)de határozott elképzelése volt arról,hogy ő akit szeret azt el fogja venni.Érdeklődtem(tényleg csak beszédtéma miatt,hisz még csak 20 voltam,és ha már ilyenen témázunk,hogy)kb mennyi intervallumban gondolkodik?3 év-hangzott a válasz,szte ennyi idő elég lehet,ha 2 ember egymásra talál.Na jó,3 évig együtt sem éltünk,oké,de azóta eltelt még 3 év...Sajnos igazat kell adnom azon embereknek akik azt írták,hogy amit egy férfi akar,azt megteszi,és nem elfelejti.Én ismerem őt,tényleg elég gyerek még,ilyen téren még nem érett meg.Vagy csak ténylegesen kifogásokat produkálok,hogy védjem.Viszont tényleg nem könnyű eközött a két érzés között lavíroznom,hogy vagyon még nincs kész rá,vagy egyszerűen nem engem akar,ugyanúgy hogy anno ő is megmondta,hogy szte mennyi idő elegendő,hogy eldöntse vki...Ebből a körből én már réges régen kiestem...Nem tudom eldönteni,mert néha elhiszem az egyiket,néha meg az utóbbit,és akkor azt tudom mit jelent...nem én vagyok neki az akinél érzi azt,hogy önszántából,szívből megkérjen.Ezen nincs mit pattogni,ha így van,hát ez van,pozitív vagyok,hiszek a 21 es válaszoló sorsában.Lesz nekem is egy párom,aki szívből(mert ő akarja,és nem nekem kell különböző praktikákkal rávezetnem),feleségének akar...BUÉK! :)
2013. jan. 1. 13:52
 35/47 anonim ***** válasza:
4%

"Ezen a két válaszon megakadt a szemem...aki számára a házasság egy kapcsolat fejlődése, az buta."

Ezt mondjad a házasságpárti kollégádnak, ő írta, hogy neki ez fejlődést jelent a kapcsolatában.

"Ma is megtudtam valami újat. Szóval azért, mert várom a házasságkötésünket és a kapcsolatunk lépcsőjének tekintem korlátolt vagyok. "

Saját magadat hazudtolod meg, nem veszed észre? Először azt írod, hogy buta, aki fejlődésnek tekinti. Most meg azt, hogy neked ez egy következő lépcsőfok, ergo fejlődés. Igen, korlátolt vagy:)

2013. jan. 1. 15:49
 36/47 anonim ***** válasza:
100%
35-ös: nem veszed észre, hogy csak nem rakta ki az idézőjeleket? engem is lepontozott már egyszer egy hülye, aki nem értette az iróniát...
2013. jan. 1. 19:18
 37/47 anonim ***** válasza:
3%

Milyen iróniáról beszélsz? Olvasd már el mit írt...

Ui: anyádat hülyézd le:)

2013. jan. 1. 19:27
 38/47 anonim ***** válasza:
90%

35-ös!

Tanulj meg olvasni, szöveget értelmezni, aztán nyilvánulj meg. Mert, ha e nélkül teszed magadat égeted le. :)

(Igen, valóban idéztem egy előző választ...)

24N

2013. jan. 1. 20:23
 39/47 anonim ***** válasza:
4%
Nem vagyok gondolatolvasó. Semmi nem utal arra a válaszodban, hogy azt máshonnan idézted. Igazából olyan mindegy, a lényegen nem változtat. Isten óvjon meg az ilyen nőktől, mint te vagy:) Szerencsére már találtál egy balekot:D
2013. jan. 1. 20:33
 40/47 anonim ***** válasza:
91%

Érdekes, hogy más válaszoló értette, amit írok...

Nem tudom, hogy a Párom mit ártott neked, hogy le kell balekoznod. Lehet, hogy nekem "csak" Ő jutott szerinted, de neked ilyen stílussal és ennyi ésszel SENKI nem fog jutni. Ilyen nőt, mint én pedig csak szeretnél...de erre a szintre soha nem jutsz el.

Minden jót!

2013. jan. 1. 20:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!