Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek lesz még Karácsonykor az eljegyzése?
Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 21:59
11/15 anonim válasza:
...és egész életedben karácsonykor mindig eszedbe fog jutni
(vagy majd az eszedbe juttatják mások),
hogy "emlékszel, karácsonykor volt az eljegyzésed azzal a sráccal,
akitől egy év múlva elváltál"...
"hogy is hívták??"
12/15 anonim válasza:
most komolyan,miért kell ilyen bunkó taplónak lenni egyeseknek? az én párom most 22.-én kérte meg a kezem (tehát nem pont karácsony napján történt),viszont holnap jönnek a már vőlegényem szülei,testvére és holnap lesz igazából bejelentve (pedig már tudja és látta mindenki). Ez nem azért van,mert egy kalap alá vesszük a dolgot,csak mert egy nőnek szerintem ez élete,egyik legnagyobb,legszebb eseménye, majd az esküvő és azt követi a baba/gyerekek.Tehát ez egy ajándék a nőnek,ezért ezt szokás kötni valamihez (szülinap,karácsony,névnap,Valentin nap stb...), de ha csak úgy egy átlagos nap, szerintem jobb,mert én pl karácsonykor számítottam rá,de így, hogy 2nappal előtte volt pont nem számítottam rá egy kicsit sem.Kinek mi a jobb.Ez NEM EGY KALAP ALÁ VEVÉSNEK SZÁMÍT!!!!
13/15 anonim válasza:
Na? Megkértek vagy csak reménykedtél benne?
14/15 A kérdező kommentje:
Karácsony 2.napján kaptam a gyürüt,és az hogy Karácsonyhoz van kötve vagy máshoz,szerintem lényegtelen,boldogság és a szeretet számit :)))
2012. dec. 28. 09:34
15/15 anonim válasza:
boldog karacsonyt kivanok mindenkinek a kovetkezo evre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!