Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek lesz még Karácsonykor az eljegyzése?
Nekünk már megvolt mármint kettesben kettőnk közt, 25-én lesz egy hete a dolog, és mivel 25-én fog összegyűlni a nagy család az én szüleim meg a barátom szülei is plusz nagyszülők testvérek, így akkor jelentjük be hivatalosan. És meg is beszéltük hogy addig a jegygyűrűt sem hordom bármennyire is szép :) Csak hogy ne legyen gyanús.
Mi ezt ajándéknak szánjuk a családszámára, nekem is nagy meglepetés volt ez, mert a párom már vagy 2 hónapja kiagyalta ezt.
"Nálunk nem szokás bejelenteni, hogy "Te figyelj már! Holnap megkérlek.".."
Az a leánykérés. A kérdés az eljegyzésre vonatkozott.
olyan jókat mulatok azokon a csajokon, akiknek életük fénypontja az eljegyzés meg az esküvő :D
amúgy miért buli, h karácsonykor van? egy füst alatt megvan a kajálás meg a rokonoknak beharangozás? ez egyfajta hozadéka a válságnak?
esküvő januárban lesz, h akciós szalagavatós ruhát béreljetek a menyasszonyi helyett? :)
na, meséljetek, kíváncsi vagyok!
Itt vér fog folyni... :)
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Nekem nem lesz, hanem volt. 6 éve és karácsonykor.
Nem lánykérés volt, hanem eljegyzés, családi összejövetel. Én vidéki vagyok, a férjem bp-i, igazából az én családom részéről volt "elvárás". De nem éreztem nyűgnek, örültem az alkalomnak és nagyon jól éreztem/éreztük magunkat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!