Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Kinek lesz még Karácsonykor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek lesz még Karácsonykor az eljegyzése?

Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 21:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%
Nekünk :)
2012. dec. 23. 22:07
 2/15 A kérdező kommentje:
húú szupi,szóval holnap?kettesben fog történni?én már olyan izgatott vagyok :))
2012. dec. 23. 22:08
 3/15 anonim ***** válasza:
58%
De te vagy a kezdeményező fél vagy ez már a családi körű bejelentés lesz vagy hogy kell elképzelni? Nekem nem lesz még, csak kíváncsiskodok:P
2012. dec. 23. 22:26
 4/15 anonim ***** válasza:
79%

Nekünk már megvolt mármint kettesben kettőnk közt, 25-én lesz egy hete a dolog, és mivel 25-én fog összegyűlni a nagy család az én szüleim meg a barátom szülei is plusz nagyszülők testvérek, így akkor jelentjük be hivatalosan. És meg is beszéltük hogy addig a jegygyűrűt sem hordom bármennyire is szép :) Csak hogy ne legyen gyanús.

Mi ezt ajándéknak szánjuk a családszámára, nekem is nagy meglepetés volt ez, mert a párom már vagy 2 hónapja kiagyalta ezt.

2012. dec. 23. 22:31
 5/15 anonim ***** válasza:
43%
Nálunk nem szokás bejelenteni, hogy "Te figyelj már! Holnap megkérlek."..
2012. dec. 23. 22:43
 6/15 anonim ***** válasza:
34%

"Nálunk nem szokás bejelenteni, hogy "Te figyelj már! Holnap megkérlek.".."

Az a leánykérés. A kérdés az eljegyzésre vonatkozott.

2012. dec. 23. 22:49
 7/15 anonim ***** válasza:
56%

olyan jókat mulatok azokon a csajokon, akiknek életük fénypontja az eljegyzés meg az esküvő :D

amúgy miért buli, h karácsonykor van? egy füst alatt megvan a kajálás meg a rokonoknak beharangozás? ez egyfajta hozadéka a válságnak?

esküvő januárban lesz, h akciós szalagavatós ruhát béreljetek a menyasszonyi helyett? :)

na, meséljetek, kíváncsi vagyok!

2012. dec. 23. 22:54
 8/15 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem se jó ötlet.. Én családtagként is kellemetlennek tartanám, hogy a közös karácsonyból eljegyzési vacsora lett, ahol két ember van a figyelem középpontjában.. És az eljegyzettek helyében sem tartanám ideálisnak, hogy egy másik ünneppel egyszerre ünnepelek én is.
2012. dec. 23. 23:01
 9/15 anonim ***** válasza:
95%

Itt vér fog folyni... :)

Boldog karácsonyt mindenkinek!

2012. dec. 23. 23:04
 10/15 anonim ***** válasza:
67%

Nekem nem lesz, hanem volt. 6 éve és karácsonykor.

Nem lánykérés volt, hanem eljegyzés, családi összejövetel. Én vidéki vagyok, a férjem bp-i, igazából az én családom részéről volt "elvárás". De nem éreztem nyűgnek, örültem az alkalomnak és nagyon jól éreztem/éreztük magunkat :)

2012. dec. 24. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!