Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nektek melyik tipusú lánykérés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek melyik tipusú lánykérés tetszene a leginkább?

Figyelt kérdés

1. Eiffel-toronyban;2. Hazai éttermi vacsora keretében;

3. Mindent elsöprő szex után az ágyban;

4. A megismerkedésetek helyszínén;

5. Egy hajóúton,naplemente közben?

2012. dec. 4. 23:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nekem igazából teljesen mindegy, de akkor már játsszunk el a gondolattal. :)

1. Inkább ne, ez olyan "filmes" megoldás.

2. Ezt inkább azért ne, mert az étteremben feltűnő az ilyen esemény, én meg nem szeretném, ha idegenek is velünk foglalkoznának.

3. Akár. :) Bár amilyen aggódós vagyok, még azt hinném, hogy csak a szex élménye szól belőle, és nem is gondolta komolyan. :D

4. Ennek örülnék, ezt választanám az 5 lehetőség közül. Amúgy is sokat jelent számomra az a hely, és neki is. :)

5. Ez se rossz. :)

2012. dec. 5. 19:29
 22/25 anonim ***** válasza:

1. Klisé

2. Klisé (és a nyilvánosságot is utálom ilyen eseményekkor)

3. Azért adjuk már meg a módját...

4. Ez úgy-ahogy tetszene, de azért az egyetemen elég érdekes lenne :D

5. Ez tetszene, ha nem lenne közönség

Egyébként meg inkább kirándulás közben vmi szép természeti helyen, vagy otthon egy romantikus este.

2012. dec. 5. 19:42
 23/25 A kérdező kommentje:
18:22 Én is. :)
2012. dec. 5. 22:52
 24/25 anonim ***** válasza:
Mindegy csak ne a 3.-ban leírtak szerint, mert azt gondolnám, hogy csak a testemért akarsz házasságot.
2012. dec. 8. 10:45
 25/25 anonim ***** válasza:

Hát igazából nekem ezek közül egyik sem. Talán szerintem az a legjobb amikor teljesen váratlanul, spontán megkérik a kezedet. Az talán a legmeglepőbb egy nő számára. Ha már valami ilyesmi "puccos" dolgot bevetnek, az nem kicsit feltűnő.

Személy szerint nekem talán az tetszene a legjobban ha esetleg egy kellemes séta közben, mondjuk egy parkban, vagy erdőben egyszerűen csak megkérné a kezem. Nem szeretnék semmi többet. :)

2012. dec. 9. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!