Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek melyik tipusú lánykérés tetszene a leginkább?
1. Eiffel-toronyban;2. Hazai éttermi vacsora keretében;
3. Mindent elsöprő szex után az ágyban;
4. A megismerkedésetek helyszínén;
5. Egy hajóúton,naplemente közben?
Nekem igazából teljesen mindegy, de akkor már játsszunk el a gondolattal. :)
1. Inkább ne, ez olyan "filmes" megoldás.
2. Ezt inkább azért ne, mert az étteremben feltűnő az ilyen esemény, én meg nem szeretném, ha idegenek is velünk foglalkoznának.
3. Akár. :) Bár amilyen aggódós vagyok, még azt hinném, hogy csak a szex élménye szól belőle, és nem is gondolta komolyan. :D
4. Ennek örülnék, ezt választanám az 5 lehetőség közül. Amúgy is sokat jelent számomra az a hely, és neki is. :)
5. Ez se rossz. :)
1. Klisé
2. Klisé (és a nyilvánosságot is utálom ilyen eseményekkor)
3. Azért adjuk már meg a módját...
4. Ez úgy-ahogy tetszene, de azért az egyetemen elég érdekes lenne :D
5. Ez tetszene, ha nem lenne közönség
Egyébként meg inkább kirándulás közben vmi szép természeti helyen, vagy otthon egy romantikus este.
Hát igazából nekem ezek közül egyik sem. Talán szerintem az a legjobb amikor teljesen váratlanul, spontán megkérik a kezedet. Az talán a legmeglepőbb egy nő számára. Ha már valami ilyesmi "puccos" dolgot bevetnek, az nem kicsit feltűnő.
Személy szerint nekem talán az tetszene a legjobban ha esetleg egy kellemes séta közben, mondjuk egy parkban, vagy erdőben egyszerűen csak megkérné a kezem. Nem szeretnék semmi többet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!