Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek melyik tipusú lánykérés tetszene a leginkább?
1. Eiffel-toronyban;2. Hazai éttermi vacsora keretében;
3. Mindent elsöprő szex után az ágyban;
4. A megismerkedésetek helyszínén;
5. Egy hajóúton,naplemente közben?
1. Tömeges és elcsépelt. Fene se akarná, hogy 3 másik pár között történjen.
2. Nyilvános, kiábrándító. Puccos helyeket utáljuk, a sarki kifőzdében meg mégse lehet ilyet...
3. Ez még csak-csak, legalább van intimitás, de nekem kicsit rosszízű a dolog. Olyan "jó volt a szex, jutalomfalat jár érte" jellegű.
4. Képtelenség, már bezárt a hely, pedig az elég hangulatos lenne, de az is nyilvános, így inkább felejtős.
5. Nagyon nyálas. De még akkor leginkább ez. De ne legyen valami extra hajó, inkább kössünk el egy ladikot egy körre, és valami kihalt nádas szélén madárcsiripelés és egyebek mellett.
Ha lehet egyéni alternatívát: akkor szombat reggelt választanék, amikor ráérünk felkelni, és még minden olyan jó puha és nyugis. Igen, szombat délelőtt, felkelés előtt, az tetszene. :) De minden nyáladzás meg ágybareggeli nélkül, csak egyszerűen.
Ha Harry Potter fan a lány, akkor ez szerintem tök ötletes: [link]
nem mondom hogy ugyanezt kell, és nem is Harry Potterrel, de én pl nagyon örülnék egy ilyen lánykérésnek, tehát ami meglepetés de nem a helyszín a lényeg hanem a formátum :)
Azok közül amiket te írtál talán a hajós tetszene a legjobban bár kicsit tényleg klisé.
ha a kedvenc könyvemből venne egy másikat és azt vágná fel akkor én nem kergetném meg miatta .-)
ötlet:
itt a tél van hó ajándékozz neki egy hógolyót amiben benne van a gyűrű
de akár a hűtőbe is teheted h : ha kiolvadt a tied lehet :-)
felirattal
nekem belefőzte a szilvasgombócba a párom :-)
még szerencse h nem ettem meg .....
nekem ágyban volt, de nem szex után, hanem előtt :) beszélgettünk, és akkor tett fel a kérdést! :)
A többi nekem romantikus-romantikus, de ha választhatnék, akkor az ágy. Ha az nem lenne, akkor inkább a hajóút lenne.
Attól függetlenül mindegy, ha valakinek megkérik a kezét, szerintem mindegy, hogy hol :)
Egyik sem. Egyáltalán nem képzelek el ilyen amerikai filmekbe illő jelenetet, gyűrűvel..
Nekem az lenne a megfelelő, ha egy őszinte beszélgetést követően kitűznénk egy kb. időpontot az esküvőre, aztán majd rá másnap elmennénk venni karikagyűrűket, és ennek örömére lenne egy közös családi vacsora, mint a "hivatalos eljegyzés".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!