Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek melyik tipusú lánykérés tetszene a leginkább?
1. Eiffel-toronyban;2. Hazai éttermi vacsora keretében;
3. Mindent elsöprő szex után az ágyban;
4. A megismerkedésetek helyszínén;
5. Egy hajóúton,naplemente közben?
Hát nekem mindegy :D
Én nem vagyok ilyen szempontból romantikus...Nekem az is jó lenne miután elmosogattam, megkérné a kezem a konyha közepén. :D
Bár már ott tartanék... :S
1. Tériszonyom van
2.-3. Nem
4. Nem egy túl romantikus hely
5. Víziszonyom van :) De ha választanom kell,akkor inkább ez.
1. Tériszonyom van
2. Tömeg előtt sosem akarnék lánykérést, a nők 90%-a ezt nem szereti! Kettőtöknek szóljon, ne a közönségnek.
3. Ez a legbejövősebb
4. Ha valami olyan hely, akkor jó ötlet...:) nálunk ez egy underground koncertterem, úgyhogy annyira nem :D
5. Ha van lehetőség egyedüllétre, akkor szép és romantikus :) Ha viszont zsúfolásig telt turistákkal, akkor nem :P Azt viszont el tudnám képzelni, hogy egy motorcsónakon kirobogunk a nyílt vízre, nézzük a naplementét, és úgy...akkor akár egy pohár pezsgőt is magatokkal vihettek ünnepelni :)
Elsö,remélem hamarosan råszånja magåt. :)
Nekem is a hajòutas a legszimpibb.Vagy a Tisza közepén egy csònak...
Köszi a vålaszokat,mindenkit felpontozok.
1. Klisé
2. Klisé.
3. Alszom.
4. Nyálas.
5. Nyálas.
Tehát ne legyen klisé, ne legyen nyálas, ne legyen kényelmetlen, ne legyen nyilvános, ne énekeljen, ne táncoljon, és ne vegye videóra.
25/L
1: nagyon elcsépelt, nem is szeretem Párizst
2: Csak nyilvánosan ne! Ez egy elég intim pillanat!
3: Ennek tudnék örülni nagyon :)
4: Ez is nagyon tetszik :) bár így nekünk nyilvános lenne ami megint csak nem jó, illetve minden évben elmegyünk oda megismételni az első randit szóval...
5: Nem tetszik, klisés, amerikai filmes
Ami nekem a leginkább tetszene, ha erdőben, vagy mezőn pokrócon napoznánk, meg társasoznánk, zenét hallgatnánk meg kajálnánk (lényegében piknik csak utálom ezt a szót, Maci Laci jut róla eszembe :)) és akkor kérné meg :) Vagy halálra ijesztene mint az a fickó aki úgy tett mintha leesne a tetőről :) hasonló...
Nekem a negyedik tetszene a legjobban :)
Mondjuk a WC-ben is meghatódnék kb., de nyilván romantikusabbra tervezed :D
Annak örülnék a legjobban ha olyan helyen történne ami sokat jelent nekünk...de láttam néhány napja egy ötletes lánykérést ami nagyon tetszett, egyszerű és mégis ötletes:) Este a konyha padlójára rakta ki a pasi teamécsesekből: Leszel a feleségem?
:)
1. akármilyen nyálas, mindig is imádtam Párizst, a torony tetejére pedig még sosem jutottam fel, tehát egy ilyen élményt el tudnék fogadni.
2. nem tetszik. semmi közünk az étteremhez, ráadásul sokan vannak. bár a féléves évfordulóinkat mindig étteremben töltjük, tehát végülis az sem lenne rossz. tökmindegy, úgyis a nyakába vetném magam.
3. nagyon tetszik, ez a legjobb szerintem. főleg mivel akkor az orgazmus utáni boldogságszint miatt is nagyobb az esély hogy igent mond:D
4. kollégiumi tanulószobában ismerkedtünk meg, kocsmában jöttünk össze... ezek közül a kocsmát el tudnám képzelni, elég rendhagyó lenne.
5. hajóút nem tetszik, nem szoktunk hajózni, a naplemente meg sablonos. de a tisza közepén egy csónakban, na az nagyon tetszene! az olyan kis nyugis, csak kettesben... bár nálunk inkább én vagyok nagyon tiszás, ő kevésbé.
Szóval nekem a szex és a Tisza tetszik, de tök mindegy, ha szeret, úgysem az lesz a lényeg h hol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!