Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Vajon miért kapott hiszti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért kapott hiszti rohamot anyós jelölt amikor a fia bejelentette hogy eljegyeztük egymást?

Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 08:46
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem a párod beavathatná néha az anyját egy-két dologba.

Az enyém, most azt titkolja az anyja előtt, hogy terhes vagyok (persze én a saját anyámnak már elmondtam),mert csak amikor már 200% lesz akkor akar mondani valamit, ebből is botrány lesz. De mit tehetek én, ha nekik ilyen a kapcsolatuk...

Ez az anya-fiú dolog, bonyolult.

2012. nov. 22. 00:53
 22/31 anonim ***** válasza:
10%

Még mindig olyan leereszkedő stílusban írsz az anyósjelöltről, mintha ő egy utolsó kis senki lenne. Tiszteld! Ő adott életet a párodnak!

20N

2012. nov. 22. 09:15
 23/31 anonim ***** válasza:
66%

Hat az en anyosom a valas utan 20 evvel,,megis csak te voltal a legjobb menyem az osszes no kozul akiket hazahozott a kicsi fiam,,

En valaszom : 20 evvel elkestel ezzel a mondattal de koszonom

2012. nov. 22. 11:27
 24/31 anonim ***** válasza:
71%
Azt ügyesen megláttad,az anyósod természete és a te természeted hasonlít egymásra.A gyermekünk ha fiú akkor nagyon sok esetben azok a tulajdonságok után választanak: arcforma,hajszín,testalkat,temperamentum,beszéd,öltözködésben azonos elveket valló hölgyeket akik az édesanyára hasonlítanak./(a lányok az apamintát keresik)/....Ha a szülő megéri,hogy gyermeke nyugdíjas legyen, akkor az még mindig az ő pici fia és lánya marad mindaddig míg él!!!! Azt gondolom nem olyan a kapcsolat az anya és fia között,hogy az utóbbi beszámoljon minden lépéséről továbbá a fiúk többsége nem szoktak ilyen dolgokat megosztani a szülőkkel!Szíve-joga mindenkinek mit árul el magáról és a magánügyéről! Amikor "nem az anyóshoz mégy feleségül" akkor is figyelembe kell venni,hogy midketten egy embert szerettek!!! Miért is nehezítenéd a párod és a magad életét azzal,ha harcászkodnál azzal akinek köszönheted a szerelmet!! Ha az anyós régies beállítottságú még azt is el tudom képzelni,hogy igazából nem veled volt baja,hanem:felmerülhetett benne az eljegyzés után esküvő szokott következni és annak költségeit sok esetben a szülői segítséggel rendezik a fiatalok!! Mégis mi volna ha,személyesen megkérdeznéd tőle,mi a meglátása?? Szerintem jobb az első időkben tisztázni,rendezni a felmerülő nehézségeket,persze ha te tudod mit is akarsz elérni???
2012. nov. 23. 04:39
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben egyetértek az előttem szólóval. Ne tekints feltétlenül ellenséget az anyósban. Próbáld meg egy kicsit távolságtartóbban szemlélni a helyzetet. Arra nem gondoltál, hogy anyósod esetleg nem az eljegyzés tényével nincs kibékülve, hanem a mód ahogyan tudtára adtátok, vagy esetleg szerette volna ezt egy ünnepélyesebb családi eseményként megélni? Sok helyen családi vacsora keretében történik az eljegyzés. Mindenesetre ne igy állj hozzá, mert ezzel az anya-fia közötti ellentétet szitod és ez hosszu távon biztosan nem nyerő. Ne érts félre, fius és lányos anya is vagyok, és nem állok se a Te se az anyósod pártján. Csak azt mondom, nem érdemes a házasságot egyből haraggal sértődöttséggel kezdeni.
2012. nov. 24. 08:44
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

A két utolsóval maximálisan egyetértek. A család attól család, hogy a problémákat közösen oldják meg, de az örömben és a bánatban is egyformán veszik ki a részüket. Az, hogy a jelenlegi rendszer mindenáron a "csak Te számítassz", a "valósítsd meg önmagad", meg hogy "szingliként egyszerűbb az élet" jelszavakkal próbálják szétverni a családokat, az egységet, az téged ne vezessen félre, mert amikor gyerekeitek lesznek, akkor az egész család valamilyen jogot formál majd rájuk és ez elől nem tudtok majd kibújni, akárhogyan is fogsz erőlködni, sőt a gyerekeitek fogják követelni a nagyit és ha nem találkozhatnak velük, akkor a kérdésekkel és a folyamatos "felelősségre vonással" az őrületbe fognak kergetni, vagy ami még rosszabb, a kapcsolatotokra fogja nyomni a bélyegét, az állandó veszekedés a család miatt és ez idővel akár váláshoz és lelkileg sérült gyerekekhez vezet, aminek a terheit, míg élsz, cipelni fogod.

Ha nem tudsz megbékélni a férjed családjával, akkor benned a tolerancia más emberek iránt nem nagyon működik, pedig a nőknek van olyan képessége, amit nem lehet ép ésszel modellezni, de mégis talpraesettebbek, mint a férfiak és képesek megoldani olyan helyzeteket, amit a férfiak képtelenek. Ha ez a képességed meg van, akkor használd, különben nem lesz szép életetek. Egy család attól család, hogy mindenki, valamilyen szinten enged a másiknak, de így működik minden életközösség. Ha valakinél előtérbe kerülnek a fentebb hirdetett jelszavak, akkor ott többé közösségről nem igazán beszélhetünk.

45/F

2012. nov. 24. 11:02
 27/31 anonim válasza:
39%
Azt hiszem, te már az a generáció vagy, amelyik úgy nőtt fel, hogy "nekem senki nem mondhatja meg, mit csináljak, nem érdekel senki véleménye, nem alkalmazkodom senkihez, én vagyok a legfontosabb". Ha jól vettem ki, összesen az a probléma, hogy nem szóltatok, el fogjátok jegyezni egymást, hanem utólag bejelentettétek, hogy megtörtént. Kihagytátok őket valami fontosból, ennyi. Remélem, nem ilyen menyem lesz...
2012. nov. 26. 10:03
 28/31 anonim ***** válasza:
81%

4 éve éltünk együtt a párommal, mikor eldöntöttük, hogy összeházasodunk. Addig az anyósjelöltem volt a legjobb a világon. Csodálkoztam a sok anyósviccen, anyósutálaton. Együtt jártunk vásárolni, színházba, ide-oda. Tök jó volt a viszonyunk.

Aztán jött a bizonyos nap, hogy bejelentettük házasodunk. Anyós 180 fokos fordulatot vett. Lesápadt, ordított hogy képzeljük, mi az, hogy nem ő választhatta ki a gyűrűt stb stb. Csak néztünk, mi a fene baja van.

Rá egy évre gyereket vártam. Bekerültem a kórházba, elég komplikált terhesség volt. Elment a kicsi fiához, hogy tuti nem az övé, meg ő még fiatal (akkor volt 56 éves) ahhoz, hogy nagyi legyen stb stb. Nekem azt ordította a kórház folyosóján, hogy ki kell kapartatni, mert ő ezer százalék biztos, hogy megcsaltam a fiát és a többi.

A kislány 3,5 éves. Évente 2 alkalommal jön 5 percre. Karácsony előtti napon és a kicsi születésnapján. Mindkét alkalommal mindig megállapítja, hogy a gyerek hiperaktív, hisztis, és fogalma sincs kié lehet, mert az ő családjában senkire nem hasonlít.

Van még kérdés? :)

Anyós = irigy, önző boszorka, uralni akarja a fia életét

2013. jan. 6. 14:19
 29/31 anonim ***** válasza:
70%

Egy ismerősöm úgy néz ki mint egy konzumnő (meg az is volt szerintem), az anyós jelölt szintén szívrohamot kapott a házassághír kapcsán.

Valahol a nő tényleg érdek és nem illik a családba, szereti a palit, de a pénzét is.

2013. ápr. 3. 10:25
 30/31 A kérdező kommentje:

Az olyat meg is értem :-) :-(

Viszont a mi helyzetünkben azòta kialakùlt egy kapcsolat igy 250km-ről is ami jò hatással van az életünkre.

Elfogadta,hogy én és a fia egybekelünk :-)

Remélem a baba hírnél már velünk együtt örül :-) (ha lesz )

2013. ápr. 4. 09:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!