Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért kapott hiszti rohamot anyós jelölt amikor a fia bejelentette hogy eljegyeztük egymást?
Nyilván azért, mert nem kedvel téged és/vagy "nem ilyen asszonkát szánt a fiának". Elég gyakori jelenség.
Ennyiből még egy mentalista sem tudna többet mondani egyébként.
Eddig nem látott benned vetélytársat. Most, az eljegyzéssel szembesült, kisfia szívében már nem az övé az első hely.
Fiús anyáknál nem gond, kivel szexel, de a szivüket nagyon féltik..
Majd megbékél. Traumaként élte meg, de ez ennyi..
Megemészti majd, kisfia felnőtt, társat választott. Nem biztos, hogy ellened szól. A körülményeknek.
Ha szegényebb a családotok, mint az övéké, akkor talán "rangon alul" fog nősülni a kicsi fia, te pedig csak a pénzéért szereted
Ha a te családod tehetősebb az övékénél, akkor viszont lehet, hogy túlságosan fennhordod az orrod, nem vagy velük elég kedves, mindig is éreztetni fogod velük ezt a különbséget stb.stb.
Ha te roma vagy, ők pedig fehér, akkor esetleg azért
Ha ők romák te pedig fehér, akkor lehet, hogy az a baj, miért nem tud egy hozzávaló, tisztességes roma-lányt elvenni.
Látod sorolhatnánk itt a különböző okokat, amik miatt az anyós-jelölt szívbajt "szokott" kapni.
A lényeg: nem igazán vagy a szíve-csücske!
Nem vagyok se jòba se rosszba az anyòs jelöltel.
250km-re lakunk egymástól.
3éve vagyok együtt a párommal és azòta ismerem a szüleit is.
Mondta hogy miért nem szòltunk hamarabb meg mièrt kell titkolòzni.
Nemigazàn értettük.Meg ha jön a gyerek azt is akkor tudja meg?
Tán engedélyt kellett volna kérni ???/ hivjuk fel gyerekcsinàlás közben? Ez vicc.
Hozzátenném, szò se volt gyerekről.
Nem engem képzelt el ?
Nem is az Ő felesége leszek.
Ez van.Eméssze meg hogy szeretjük egymàst a fiával.
Érdekes mert semmiben nem különbözünk.
Ugyanolyan szinten élnek mint az én családom,ès származásilag sincs eltérés.
Jah...egy éve élettásak vagyunk a fiával..szòval nem rabolom el a fiát mert évek òta külön él.
Nem vagyok a szive csücske ?
hmm..hàt ettől a mi szerelmünk csak erősebb lesz.
Jól gondolod, erről van szó!
Nem az ő felesége leszel. Egyébként pedig ha már évek óta együtt vagytok a fiával, akkor miért most kapott szívbajt anyós? Ez csak egy megjátszott jelenet lehetett, ahogy a kérdésedben is írod: hiszti. Ne aggódj, majd elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!