Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Vajon miért kapott hiszti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért kapott hiszti rohamot anyós jelölt amikor a fia bejelentette hogy eljegyeztük egymást?

Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 08:46
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

:-) :-)

Nem lesz más választása.

Amùgy mi sem értjük mi baja lett :-(

Rossz látni hogy a völegényem csalódott a szüleiben.

Mikor én jelentettem be otthon,örültek és gratuláltak.Jò érzés volt.

Viszont mikor az anyòs jelölt is megtudta.....fuuu.

Ên soha nem akarok ilyen lenni.

Ez taszìtò :-(

2012. nov. 19. 09:17
 12/31 anonim ***** válasza:
52%

Már bocs, de amilyen gyerekes daccal, ebben az "akkor is az lesz, amit én mondok!neked ebbe nincs beleszólásod!*sátáni kacaj*"stílusban,tiszteletlenül beszélsz/írsz az anyósodról, meg tudom érteni, hogy nem vagy a szíve csücske.

Lehet, hogy akkor is ezt érezte rajtad.

2012. nov. 19. 09:54
 13/31 anonim ***** válasza:
93%

Az enyém is megkérdezte 5 év után, hogy "ilyen hirtelen?" :D

Pedig engem még szeret is :P:P:P

2012. nov. 19. 10:01
 14/31 A kérdező kommentje:
Ennyi :-) :-)
2012. nov. 19. 16:17
 15/31 A kérdező kommentje:

Nem vagyok tiszteletlen ,de mindennek van határa.

Felnőtt emberek vagyunk,és senki nem akadályozhatja meg a boldogságunkat.

2012. nov. 19. 16:22
 16/31 anonim válasza:
96%
A leírtak tükrében szerintem ez olyan lelki dolog. Ha nem is élt vele a fia, akkor is érzelmileg ő úgy élheti meg, hogy most vált le végkép. Ééés ami még hozzá járul, hogy innentől bármikor nagymama lehet. Ha anyós egy középkorú nő lehet kicsit nehezebben emészti meg. Sokan összekötik a nagymamaságot azzal, hogy megöregedtek. Az pedig nem annyira jó érzés egy nőnek. Szerintem Veled nincs baja. Ezt egyszer minden anyának fel kell dolgoznia. Menni fog neki is! :)
2012. nov. 21. 09:16
 17/31 nusi85 válasza:
100%
Hát, kifogtad a legtipikusabb anyós reakciót. Egy másik oldalon van pár ismerosom akikkel rendszeresen kivesézzuk az anyós témát és mindig meg tudnak lepni valami újjal. Milyen beszéd az, hogy "Miért csak most szóltatok?" Elvégre most jegyeztétek el egymást, gondolom. Jó hogy nem akarja, hogy az engedélyét kérjétek, ha úgy dontototk gyerekt akartok. Azok alapján amit leírtál, o "Elvették tolem a fiamat" szindrómában szenved :-) Nem kell, hogy konkrétan Veled legyen baja, akárki lenne a fiával, nem lenne megelégedve. És Te nem próbáltál beszélni vele, hogy mi is a gondja azzal, hogy ossze akartok házasodni? Nem értem! Ha nekem azt mondaná a gyerekem, hogy osszekoti az életét azzal akivel 3 éve boldogan él, én szívbol orulnék. Eloszor is a gyerekemnek legyen jó és nem nekem kell megfelelnie a jovendobelinek, mert nem én fogok vele élni. Szerintem tisztázd ezt az anyóssal, jobb megpróbálni a családi béke érdekében...gondolj bele, ha most ellenségeskedni kezdtek egymással, mi lesz ha gyerekeitek lesznek. Próbálj kicsit elnézobb lenni vele, hisz neki koszonheted azt az embert akihez hozzámész. Nekem is eldurranna az agyam az ilyen dumától, de hidd el, jobban teszed, ha megpróbálod helyre hozni, ezzel méga párod szemében is sokat nohetsz, akár sikerul akár nem, hisz Te megpróbáltad. Kívánom a legjobbakat és referálj légyszi mi lett. puszi
2012. nov. 21. 10:25
 18/31 A kérdező kommentje:

Azóta történtek dolgok.

Az anyós jelölt felhívott minket és elnézést kért amiért így kiborult és gratulált nekünk.:)

De azt hozzá tette hogy szólhattunk volna neki hamarabb is :)))) (Hát jó )

2012. nov. 21. 15:25
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Mert már ismer téged...
2012. nov. 21. 21:00
 20/31 A kérdező kommentje:

Jó neki hogy Ismer.

Körülbelül 10szer találkoztunk.

De már nem érdekel.

Volt benne annyi hogy elnézést kért :)

Mint írtam már,nem hozzá megyek hanem a fiához :)

2012. nov. 21. 23:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!