Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem az agyamra megy, mit...

A férjem az agyamra megy, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Diétázik (nem szépség kérdés, orvosi okok miatt), és minden délután hazafelé felhív, hogy nem-e vehetne sütit. Én elmondom, hogy tudod, nem szabad... Aztán hazaér és végigmegyünk a kérés, könyörgés, fenyegetőzés, durci, hiszti szakaszokon, amíg ki nem borít.

Néha annyira kiborít, hogy engedek neki.

Nem tudom miért alakult így, hogy olyan mintha én tiltanám meg, mert nem miattam csinálja, hanem mert kell.

Én csak óvni akarom az egészségét, mégis gonosz mami lettem.

Segítsetek.

2012. aug. 7. 17:59
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Annyi szolidaritást vállalj vele, hogy otthon nem lesz semmi olyan amit nem ehet. Azzal hogy mig melózik mit eszik nem tudsz mit kezdeni, igy ez ellen küzdeni sem érdemes.

Ezt igy ahogy van mond is el neki és ezzel zárd is le az ügyet.

Mi a diéta oka, cukor, túlsúly?

2012. aug. 7. 18:08
 2/10 A kérdező kommentje:

Túlsúly, kezdődő cukorbetegég.

Itthon csak diétás menü van, én is azt eszem.

2012. aug. 7. 18:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
mondd neki, hogy vegyen, ha akar és számoljon majd a következményekkel. Felnőtt ember, nem vagy az anyja. Tudja, hogy mit csinál, nem? Miért kérdezi meg tőled? Hogy összevesszetek? Vegyen egyet stikában, egye meg. Ja, hogy akkor nem te lennél a rossz, hanem ő? Ez játszma, vagy belemész, vagy nem.
2012. aug. 7. 18:11
 4/10 anonim ***** válasza:

1x válaszolj csak. Mondd meg, hogy kérdezze meg az orvosát.

Aztán ne reagálj többet, vagy ha nem hagy, mondd el ugyanazt újra.

Vagy csak mond azt, hogy nem. Ennyit és nem többet. És ne engedj neki, mert arra megy ki a játék.

2012. aug. 7. 18:45
 5/10 A kérdező kommentje:
Néha úgy érzem, mintha egy 5 évessel küzdenék.
2012. aug. 7. 18:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Hetente mondjuk kétszer-háromszor süss olyan sütit,tortat amit ő is megehet...
2012. aug. 7. 18:58
 7/10 A kérdező kommentje:
Hétvégén van diétás süti. De nem elég:(
2012. aug. 7. 19:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez gáz.Tényleg 5 éves szint.Nem nőtt még föl agyilag?
2012. aug. 7. 20:31
 9/10 anonim ***** válasza:
89%
Legyen otthon mindig valami diétás édesség és egyen belőle este egy kicsit. Ha van a közeletekben update pékség vegyetek ott valami péksütit vagy ilyesmi.
2012. aug. 7. 21:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Hass a lelkiismeretére,nálunk bevált.

Amikor kérdezi,hogy ehet-e,mond hogy felőled ehet,felnőtt férfi,ő dönti el,hogy kockáztatja az egészségét,és szúrkálhatja magát élete végéig,te meg ápolhatod

2012. aug. 8. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!