A férjem az agyamra megy, mit csináljak vele?
Diétázik (nem szépség kérdés, orvosi okok miatt), és minden délután hazafelé felhív, hogy nem-e vehetne sütit. Én elmondom, hogy tudod, nem szabad... Aztán hazaér és végigmegyünk a kérés, könyörgés, fenyegetőzés, durci, hiszti szakaszokon, amíg ki nem borít.
Néha annyira kiborít, hogy engedek neki.
Nem tudom miért alakult így, hogy olyan mintha én tiltanám meg, mert nem miattam csinálja, hanem mert kell.
Én csak óvni akarom az egészségét, mégis gonosz mami lettem.
Segítsetek.
Annyi szolidaritást vállalj vele, hogy otthon nem lesz semmi olyan amit nem ehet. Azzal hogy mig melózik mit eszik nem tudsz mit kezdeni, igy ez ellen küzdeni sem érdemes.
Ezt igy ahogy van mond is el neki és ezzel zárd is le az ügyet.
Mi a diéta oka, cukor, túlsúly?
Túlsúly, kezdődő cukorbetegég.
Itthon csak diétás menü van, én is azt eszem.
1x válaszolj csak. Mondd meg, hogy kérdezze meg az orvosát.
Aztán ne reagálj többet, vagy ha nem hagy, mondd el ugyanazt újra.
Vagy csak mond azt, hogy nem. Ennyit és nem többet. És ne engedj neki, mert arra megy ki a játék.
Hass a lelkiismeretére,nálunk bevált.
Amikor kérdezi,hogy ehet-e,mond hogy felőled ehet,felnőtt férfi,ő dönti el,hogy kockáztatja az egészségét,és szúrkálhatja magát élete végéig,te meg ápolhatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!