Másokkal flörtölős, munkából mindig késve érkezős, elszámoltatást nem tűrő férjem munkanélküli lett, semmi bevétele, de járkálna az autónkkal és igényelné, hogy adjak neki zsebpénzt, hogyan szereljem le?
Figyelt kérdés
Idáig a maga ura volt,sokszor azt sem tudtam hol van éppen,mert a telefonján nem volt mindig elérhető,a fránya térerő ugye ...előfordult,hogy úgy felejtette a számítógépet és én csak ámultam amikor azt olvastam,hogy rövidesen majd találkozni fognak a társkeresőn megismert nővel...állítólag ez nem történt meg soha,csak játszadozott.
Úgy gondoltam törlesztenék neki a sok sérelemből,de legalábbis megéreztetném,hogy ő milyen volt velem régebben.
Én dolgozom teljes munkaidőben.
2012. aug. 1. 17:57
1/8 anonim válasza:
Mi a tökömnek vagy még vele? Élvezed, ha megaláznak?
2/8 anonim válasza:
:D Nah jol teszed .. mond neki te is oda mesz es azt csinalod amit o szokott te is jatszadozasnak hivod:) Most majd megtudja:)
3/8 intrepid válasza:
Naná hogy törlessz! Mondom én, akire valamennyire illik a leírás. Törlessz!
4/8 anonim válasza:
Tőled kér pénzt a nőzéshez?
Nem semmi!
5/8 anonim válasza:
Én nem fecsérelném rá az időmet, energiámat. A bosszúval csak magadat alacsonyítod le az ő szintjére. Nem úgy tűnik, hogy köztetek még szerelem, szeretet van, akkor meg megette a fene.
6/8 anonim válasza:
Aha, aha, igen, ez a pasi tényleg szemét, de te még szánalmasabb vagy, hogy mindezt eltűröd. Hadd ne sajnáljalak. Már rég el kellett volna válnod, nem tetted. Te mindezt élvezed talán?
7/8 anonim válasza:
Mekkora fazon lehet tőled kér pénzt csajára :D
De te is forma lehetsz ha adsz is neki :DDDD
8/8 Kiki01 válasza:
Váláson még nem gondolkodtál? Ha igen, akkor hajrá. Ha viszont még szereted akkor is megér egy próbát, legalább hozd szóba. Lehet hogy összekapja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!