A férjem hosszú hónapokig munkanélküli volt, az én szüleim segítettek, támogattak bennünket, a férjem szülei távolmaradtak a problémáinktól és tőlünk, ma bejelentkeztek, hogy jönnének köszönteni a kisfiúnkat, hogyan állnál hozzájuk?
Amíg nem volt munkája a férjednek, nem is találkoztak veletek? Vagy "csak" anyagilag nem segítettek? Ha az előbbi, akkor megmondanám hogy sajnos nem alkalmas az időpont.
Azért nem tiltanám őket a gyerektől, mert anyagilag nem tudtak támogatni, bár rosszul esne.
A férjem ment hozzájuk csak néha,ők nem jöttek.
Nem csak anyagilag nem támogattak,hanem azt mondták még régebben,hogy ők nem kívánnak foglakozni a mi problémáinkkal és ennek megfelően mikor tudták,hogy nagy bajban vagyunk akkor meg főleg nem jöttek.
Apósom mindig dicsekedik,hogy hány milliója van a bankban.
Ahogy a többiek mondták én sem kutyulnék bele a kapcsolatukba az unokájukkal csak azért, mert nekem nem szimpatikus az, hogy viselkedtek anno. Talán pár órát kibírtok.
Egyébként az is lehet, hogy azért nem mentek anno, mert nem akarták, hogy még ők is a terhetekre legyenek.
Süti, valami üdítő, néhány óra bájcsevej és kész. Az már pozitívum, hogy az unokára "igényt tartanak". Igyekezz ezt szem előtt tartani. Ha már nektek nem segítettek, legalább a nagyszülő szerepét próbálják meg jól játszani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!