Ti is csalódottak lennétek? Vagy ez csak hiszti?
A barátom kamionozik.Éjjel 2 körül indult,most ért haza. oké, keveset aludt. Én ahogy felkeltem, főztem sütöttem, hogy mire hazaér, és átjön legyen kaja. Elmentem bevásárolni gyalog 41 fokban (2,5 km), tűző napon, hazacipeltem némi üdítőt meg dinnyét, mert tudom ,hogy nagyon szereti.Behűtöttem, most összepakoltam takarítottam. Szépen rendbe tettem magamat is,hogy a hőség ellenére is, nézzek ki valahogy.
Erre írtam neki,hogy ha hazaér jöjjön át, főztem és szívesen megmasszírozom. erre írja,hogy neki megmozdulni sincs ereje fáradt. (egy sanda gyanúm van,hogy a szomszéd haverjánál már volt) Hiszti? felfújom? vagy nektek is rosszul esne?
én először szoktam lebeszélni hogy jön e, mert ha nem akkor nem kínlódok feleslegesen
ha megbeszéljük hogy jön akkor meg jön, én megértem, hogy ennyire fáradt pláne ilyen melegben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!