Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is csalódottak lennétek?...

Ti is csalódottak lennétek? Vagy ez csak hiszti?

Figyelt kérdés

A barátom kamionozik.Éjjel 2 körül indult,most ért haza. oké, keveset aludt. Én ahogy felkeltem, főztem sütöttem, hogy mire hazaér, és átjön legyen kaja. Elmentem bevásárolni gyalog 41 fokban (2,5 km), tűző napon, hazacipeltem némi üdítőt meg dinnyét, mert tudom ,hogy nagyon szereti.Behűtöttem, most összepakoltam takarítottam. Szépen rendbe tettem magamat is,hogy a hőség ellenére is, nézzek ki valahogy.

Erre írtam neki,hogy ha hazaér jöjjön át, főztem és szívesen megmasszírozom. erre írja,hogy neki megmozdulni sincs ereje fáradt. (egy sanda gyanúm van,hogy a szomszéd haverjánál már volt) Hiszti? felfújom? vagy nektek is rosszul esne?

2012. aug. 6. 17:58
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyit készülődök,akkor rosszul esne..
2012. aug. 6. 18:00
 2/31 anonim ***** válasza:
64%
mióta nem láttátok egymást?
2012. aug. 6. 18:03
 3/31 anonim ***** válasza:
100%

én először szoktam lebeszélni hogy jön e, mert ha nem akkor nem kínlódok feleslegesen

ha megbeszéljük hogy jön akkor meg jön, én megértem, hogy ennyire fáradt pláne ilyen melegben

2012. aug. 6. 18:04
 4/31 anonim ***** válasza:
72%
Ha előre megbeszéltétek, hogy átmegy, akkor igen, rosszul esne. De ha nem, akkor lehet, hogy nem is tudja, hogy mennyit fáradoztál érte és csak azt érzi hogy fáradt. Nyilván a kamionban nincs légkondi, gondolom a meleg rendesen kifáraszthatta valóban. Ha tényleg volt a havernál, akkor mondjuk főleg rosszul esne, de azt írtad, csak gyanúd van rá, hogy járt ott. Nem kell őt gyanúsítgatnod, beszéld meg vele. Mond el neki, hogy egész nap azért készülődtél, hogy ha átjön, minden tökéletes legyen és kérd meg szépen, hogy jöjjön át mégis, majd te elűzöd azt a fáradtságot.
2012. aug. 6. 18:05
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Pakolj ösze kaját és vidd át neki. Én megértem, hogy semmihez nincs kedve hulla fáradtan.
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Meg volt beszélve hogy átmegy? Mert akkor rosszul esne. Ha viszont csak én találtam ki hogy készülődök, de sem megbeszélve, sem tervben nem volt hogy átjön, akkor hiszti. De gondolom megszokott nálatok hogy átmegy, mert különben nem készülődtél volna.
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi készülődés után nekem is szarul esne :S
 8/31 anonim ***** válasza:
Ha előre nem beszéltétek meg, akkor nem okolhatod.
2012. aug. 6. 18:07
 9/31 A kérdező kommentje:
ha az ,hogy "holnap, ha hazaérek majd találkozunk,átnézek hozzád" megbeszélés, akkor megvolt :/ mindig átjön munka után :/
2012. aug. 6. 18:09
 10/31 anonim ***** válasza:
19%
Mit is várhatnánk egy suttyó kamionostól.
2012. aug. 6. 18:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!