Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is csalódottak lennétek?...

Ti is csalódottak lennétek? Vagy ez csak hiszti?

Figyelt kérdés

A barátom kamionozik.Éjjel 2 körül indult,most ért haza. oké, keveset aludt. Én ahogy felkeltem, főztem sütöttem, hogy mire hazaér, és átjön legyen kaja. Elmentem bevásárolni gyalog 41 fokban (2,5 km), tűző napon, hazacipeltem némi üdítőt meg dinnyét, mert tudom ,hogy nagyon szereti.Behűtöttem, most összepakoltam takarítottam. Szépen rendbe tettem magamat is,hogy a hőség ellenére is, nézzek ki valahogy.

Erre írtam neki,hogy ha hazaér jöjjön át, főztem és szívesen megmasszírozom. erre írja,hogy neki megmozdulni sincs ereje fáradt. (egy sanda gyanúm van,hogy a szomszéd haverjánál már volt) Hiszti? felfújom? vagy nektek is rosszul esne?

2012. aug. 6. 17:58
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Nagyon drága párod lehet :)))

De te széttanultad magad. Ő meg ült a sofőr mellett.néha pakolászott. (nem hiszem,hogy 2 óra alvással hagyta volna vezetni.

hát, láttam bejelentkezve az egyik közösségi oldalon, majd eltünt . ezt akkor csinálja, ha átmegy a haverjához. és utána írta,hogy ő milyen fáradt ...sorry.

sajnos a kaja holnap már nem lesz valami finom. most próbálok eszegetni belőle,hogy ne kelljen kidobnom, de nem esik még csak jól sem.

2012. aug. 6. 18:23
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

nő vagyok,üzit nem írtam. te kérdeztél így,h jogos vagy hiszti, a minősítést te kérted. az meg h ne írjon aki ilyet ír és nem olyat amit gondolsz? akkor minek kérdezel?

attól h te készültél,neki még lehet más terve. a z elvárások nélküli szeretet meg miért is sértő tanács?

ha így szeretnéd és nem egóból,akkor annyit írtál volna vissza,h pihenj nyugodtan,holnap majd hívj,szeretlek

2012. aug. 6. 18:25
 23/31 A kérdező kommentje:
a rajongó fél inkább én vagyok, ő a csendes mellettem lépkedő oroszlán :)
2012. aug. 6. 18:25
 24/31 A kérdező kommentje:

Szerintem valamit félreértettél :)

szerintem nem te voltál aki ezt a választ írta :"Mit is várhatnánk egy suttyó kamionostól." az ő százaléka 25,a tiéd 64 :)

2012. aug. 6. 18:28
 25/31 anonim ***** válasza:
akkor félreértettem! :) de a többit tartom!
2012. aug. 6. 18:49
 26/31 A kérdező kommentje:
csak nyugodtan!:P
2012. aug. 6. 18:56
 27/31 anonim ***** válasza:
65%

elárulok egy titkot: egy férfinél 90%-ban az van amit mond. vagyis: fáradt vagyok=fáradt. mi nők hajlamosak vagyunk komplikálni,bonyolítani,míg végül teljesen félreértelmezzük a dolgokat. nem kell a variálás. fáradt vagyok=jó éjszakát. és pont. csodálom h a sok okos nő nem jutott még el oda ebből h biztos megcsal

szóval: hidd el amit mond,és ne komplikálj,aludjon,ha akar,haverozzon ha akar. mert végülis ki a vesztese ennek az estének? te? hát nem. ő otthon alszik,lehet besörözve,miközben a barátnője,frissen szexisen várta.

fel a fejjel,és próbáld jól érezni magadat,nézz meg egy jó filmet,a kaját meg edd meg,egészségedre!

én már nem agyalok,bonyolítok. ha várok valamire,de a másik másra vár,akkor ennyi,mindenki megy amerre lát.felesleges idő és energiapazarlás ezen kattogni. nálunk is van ilyen,oda-vissza. de nem piszkáljuk egymást. ha szexre vágyom ő meg fáradt,hát nem vesztegetem az időmet puffogásra,fogok egy jó könyvet,vagy jól kialszom magam.

2012. aug. 6. 18:56
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Előbb megkérdezném, hogy átjön-e, és utána készülődnék.

Viszont azt nem bírom, hogy "fáradt vagyok" = hozzád nincs kedvem átmenni, de a haverokhoz igen. Akkor mondja ezt.

2012. aug. 6. 19:00
 29/31 anonim ***** válasza:
csak a kérdező gyanítja h ottvolt
2012. aug. 6. 19:03
 30/31 A kérdező kommentje:

az,hogy ott volt e, 50-50%.

h valaki leírná,hogy megcsal körberöhögném :D

ha megkérdezem konkrétan,hogy holnap átjössz-e,100% ,hogy aztmondja,hogy még nem tudom :D említette,hogy átjön.sajnos készpénznek vettem :S

Lehet ,bontok egy jó rosét,és tényleg kiolvasom az új könyvem :)

2012. aug. 6. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!