Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is csalódottak lennétek?...

Ti is csalódottak lennétek? Vagy ez csak hiszti?

Figyelt kérdés

A barátom kamionozik.Éjjel 2 körül indult,most ért haza. oké, keveset aludt. Én ahogy felkeltem, főztem sütöttem, hogy mire hazaér, és átjön legyen kaja. Elmentem bevásárolni gyalog 41 fokban (2,5 km), tűző napon, hazacipeltem némi üdítőt meg dinnyét, mert tudom ,hogy nagyon szereti.Behűtöttem, most összepakoltam takarítottam. Szépen rendbe tettem magamat is,hogy a hőség ellenére is, nézzek ki valahogy.

Erre írtam neki,hogy ha hazaér jöjjön át, főztem és szívesen megmasszírozom. erre írja,hogy neki megmozdulni sincs ereje fáradt. (egy sanda gyanúm van,hogy a szomszéd haverjánál már volt) Hiszti? felfújom? vagy nektek is rosszul esne?

2012. aug. 6. 17:58
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
7%
hiszti. meglepit akartál.de attól még neki nem kell akarnia. elvárások nélkül szeresd
2012. aug. 6. 18:09
 12/31 anonim ***** válasza:
11-es, te férfi vagy vagy nő?
2012. aug. 6. 18:11
 13/31 anonim ***** válasza:

Hát nemtudom...Ha a barátom messzire megy és sok időre (nekem 5-6nap már sok) és miután hazaért, lefürdött, beszélgetett a szüleivel és azután jön hozzám fejvesztve, mert hiányoztam neki és nem érdekli a fáradtság, a meleg, semmi, de eljön, mert fontos vagyok neki. Jó..nem azonnal, de érthető, de eljön és nem este, vagy hajnalba miután kialudta magát, hanem elintéz pár kötelező dolgot és jön, mert velem akar lenni, és mellettem aludni.

Nem azt mondom, hogy tiszta joggal vagy felháborodva, de értékelhetné a srác a fáradtságot, na meg persze téged is...

2012. aug. 6. 18:12
 14/31 anonim ***** válasza:

ő is csak férfiből van,és "nem vette a lapot",hogy te mennyit készülődtél,és neked rosszul esne,ha nem megy át!

téged is megértelek,de azért gondolom tényleg nagyon fáradt lehet.és lehet,hogy tényleg nem is sejtette,hogy te egésznap ennyi mindent tettél érte.

15/31 anonim ***** válasza:
szerintem tuti férfi...
 16/31 A kérdező kommentje:

a suttyó az, aki ilyeneket ír. remélem te írtál üzit is.

férfiak... :S tudja,hogy mindig készülődök, ilyenkor, hogy ha hazaér, akkor legyen kaja, legyen a lakás lehűtve, nasi innivaló stb. ,hogy ne kelljen semmire várnia vagy elmenni ide-oda. ma hajnalban indult, és most ért haza.

2012. aug. 6. 18:14
 17/31 anonim ***** válasza:
67%

Ezért örülök, hogy nő vagyok :)

Tavaly államvizsgáztam, előtte két hétig síkideg voltam, szólni se lehetett hozzám, a vizsga szóra már tikkeltem.

A vizsga előtti nap életem legnagyobb "idegösszeomlását" vágtam le, reszketve mantráztam, hogy meg fognak buktatni, elfelejtettem mindent, jajjmilesz. Este már kínomban borral vettem be altatót, hogy tudjak pár órát aludni.

9 órát voltam bent, mert végig kellett várni mindenkit és ugye két körös volt (tétel, plusz védés), életemben nem fáradtam így el.

Mire hazaértem, a férjem sütött-főzött, kád víz várt (télen volt), illetve hozott egy DVD-t.

Nekem már arra se volt agyam, hogy felfogjam, hogy beszélnek hozzám. Lefürödtem, utána leültem, ő elkezdett beszélni hozzám, én meg néztem a falat és vákuum volt a fejemben.

A férjem 5 perc után kapcsolt, hogy zombi vagyok, mondta, hogy akkor mára békén hagy, ha éhes vagyok, akkor berakta a hűtőbe a kaját.

Hálásan megköszöntem, beborultam az ágyba és aludtam másnap reggelig.

Ha a női verzió vár otthon, akkor még kényszercsacsogás, "miért nem eszel, ha már ennyit fáradtam vele, szemétláda??!!" és a többi.

Így meg kipihentem magam és másnap még hálásabb voltam - amikor már erőm is volt hozzá.

2012. aug. 6. 18:16
 18/31 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csak akkor jogos, ha a gyanúd igaz, miszerint a párod a haverjánál már tett látogatást. Azonban, ha ott sem járt, akkor bár csalódott lennék, hogy feleslegesen készültem mindennel, megérteném és nem haragudnék rá. Ha viszont tényleg járt már máshol, csak hozzád nem volt "ereje" átmenni, az gáz...
2012. aug. 6. 18:20
 19/31 anonim ***** válasza:
0%

Megértem ha fáradt ilyenkor. A férfiak sok esetben máshogy működnek, persze nem mind, mert van a férfiaknak több típusa. Van amelyik "kishercegnőt" nevel a párjából, de amelyik átlagos férfi, ők bizony sok esetben a romantikus meglepike helyett inkább alszanak egyet hogy kipihenten, frissen találkozzatok, ne pedig úgy hogy ő majd' elalszik a fáradtságtól. A fontos hogy ne legyen véglet, azaz ne legyen állandóan fáradt hozzád, de ne legyen olyan pasi sem, aki apámat játssza el amikor kislány voltam, mert arra meg nem tudok felnézni semmilyen szinten.

Szerintem nincs ezzel gond hogy ő inkább kipiheni magát, ha nem ez az állandó állapot.

27/n

2012. aug. 6. 18:20
 20/31 anonim ***** válasza:
az "apámat játtsza el" kitételt úgy értettem, hogy konkrétan a s*ggemet is kinyalja és én vagyok minden gondolata mint valami nyálas filmben, nélkülem egy félember. Ha egy apa rajong a kisláynáért az aranyos, de ha egy férfi rajong a párjáért, az szerintem csajszis.
2012. aug. 6. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!