Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek érthető a viselked...

Szerintetek érthető a viselkedésem, vagy csak hiszti? Párom elvált, mi abban a házban élünk, amiben ő élt a volt családjával.

Figyelt kérdés
Még mindig vannak itt cuccok a nőtől, ill. mindig találok itt valamit, a padlásra fel sem megyek, mert tele van az ő cuccaival, ma meg megint ki akartam takarítani egy régi szekrényt, és megint az ő "szerelmes képeikbe" botlottam bele. Nem vagyok a nővel jó viszonyban, ott tesz nekünk keresztbe, ahol csak tud, nyíltan gyűlöl minket, mert szerinte a válás miattam következett be (holott már nem voltak együtt, amikor képbe kerültem) Rohadtul frusztrál, hogy az otthonomban, ahol elméletileg otthonosan kellene magam érezni, mindig belenyúlok valamibe, ami az ő kapcsolatukat jelképezi, stb. Már tavaly október óta itt lakunk, én munkanélküli vagyok, így volna időm a házat gatyába rázni, de ma is elkapott a sírógörcs, mert már megint találtam régi képeket, emlékeket. Kidobni nem dobhatom, mert nem tartanám fairnek a párommal szemben, végülis az ő dolga lenne rendet rakni. Anno nem is szívesen költöztem be ebbe a házba, épp azért, mert itt laktak a nővel és a gyerekeivel x évig, de az anyagiak miatt ez volt az értelmes döntés. Párom szeret, velem tervezi a jövőt, de őt nem izgatják ezek a dolgok annyira, mint engem. Hogyan kellene látnom a dolgokat? Vagy ti mit gondoltok?
2012. júl. 20. 15:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

annak idején nálunk is volt hasonló szitu!

Nevelőanyám annak idején mindent kipakolt a házból,mondjuk a ház felújitásra is szorult!

ő is botlott hasonló dolgokba,de mivel apámmal megbeszélték és apám sem akarta megtartani az emlékeket,igy ki lett dobva minden!

szerintem beszélj a pároddal,hogy ő mit gondol erről!

aztán ,ha van valami emlék,fénykép akkor rakd őket egy helyre mondjuk a garázsba!a párod meg azt csinál velük amit akar!

szerintem egy idő után megunja és saját maga fogja kidobni!

kitartás!!! ez nem tart örökké,majd átlendülsz rajta

2012. júl. 20. 15:14
 2/15 anonim ***** válasza:
35%
ha igazán szeretne a párod, ne tenne ki téged ilyen dolgoknak... beszéld meg vele, és ha nem érti meg költözz el.
2012. júl. 20. 15:19
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyiss ezeknek a cuccoknak egy nagy dobozt, és ami ilyen, azt dobd bele. Ne nézegesd őket, csak rosszabb lesz! :( Ha megtelik a doboz, félreteszed valami olyan helyre, ahol nem kerül szem elé, és ha valami alkalom adódik (pl. tüzelő összeszedése, lomtalanítás stb.), akkor kérd meg a párodat, nézze át ezeket a cuccokat, mi kuka, mi kell neki, illetve mit kéne visszaadnia az exének, mert itt csak a helyet foglalják, és Téged is zavarnak. Ha nem érti, miért, vázold fel neki, mi lenne fordítva, ha ő látna Téged enyelegni valamelyik exeddel lépten-nyomon mindenféle fotókon, hamar rájön, mit érzel.

Ez a legegyszerűbb megoldás szerintem.

2012. júl. 20. 15:20
 4/15 anonim ***** válasza:
53%
Én nem kérdeztem, hanem kézenfogtam és bevittem a párom, a szobába ahol a cuccaik voltak, és közöltem hogy vagy ő rak rendet, vagy mindent kidobálok, és elégetek. A vége az lett hogy, együtt rendet raktunk. Ne sírj emiatt, kitartás, hisz téged választott, téged szeret, ez járjon a fejedben, ha a párodat nem izgatja a dolog, akkor szerintem kérdezz rá hogy, kidobhatod e. Biztos igent mond.
2012. júl. 20. 15:21
 5/15 anonim ***** válasza:
77%

Szerezz be néhány cipős és kartondobozt. Keményítsd meg a lelked és pakold el azt, ami az övé volt. A párod döntsön, hogy mi legyen velük, ha neki nem kell, kérdezze meg a volt nejét, hogy neki kellenek-e, ha nem, kuka, vagy a lomtalanításig eltenni.

A régi ruhákat, ha már nem kell a nőnek, tegyétek gyűjtőkonténerbe.

Egyszer kell megcsinálnod, de akkor alaposan, mert ez így nem jó, hogy mindig csak egy kicsibe botlasz bele.

2012. júl. 20. 15:21
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindannyiótoknak, nagyon aranyosak vagytok!! Azt hiszem tényleg ez a megoldás, amiket írtatok. Megfogadom. Összegyűjtöm az idegen cuccot egy nagy kartondobozba és kirakom valahova a garázsba. Nem vagyok egy nyafka nő, de mégis - mivel szerelmes vagyok - mindig egy tőrdöfés, ha váratlanul ilyen képekbe botlok. De nem lesz ez mindig így, ahogy írtátok is. :)

Köszönöm nektek mindannyiótoknak a bíztatást!!

2012. júl. 20. 15:32
 7/15 anonim ***** válasza:
60%
A párod élete nem veled kezdődött. Miért kéne a múltját titkolnia? Szerintem butaság és éretlen dolog azon sírni, hogy előtted is volt valakije. Miért fáj az neked? Akkor nem ismeredted, nem szeretted gondolom. És neked is volt valószínűleg.
2012. júl. 20. 16:06
 8/15 anonim ***** válasza:
47%
Azért szerintem nem mindegy, hogy szerelmes vagy családi képekről van szó. A családi képeket, amin a gyerekeikkel vannak egy nyaraláson, mégis milyen jogon akarod kidobni vagy elégetni? A gyerekek ugyanúgy az élete részei maradtak. Szóval csak óvatosan azzal az égetéssel meg kidobással.
2012. júl. 20. 16:39
 9/15 anonim ***** válasza:
60%

Igaza van az utolsó két válaszolónak.Te tudtad,hogy mit kapsz és mindenkinek van előélete.Milyen dolog már kidobálni a képeket azért mert te nem akarod ott látni?!

El kell fogadnod más különben nem is megy,ez is ő volt régebben.De gondolom a párodat nem érdekli ezért ő nem is csinál ügyet belőle.Te se tedd!!Rakd őket egy dobozba és mond neki oda viszi ahova akarja pl.szüleihez.

2012. júl. 20. 18:12
 10/15 anonim ***** válasza:
78%
Én egyszerűen megmondanám a páromnak, hogy zavarnak ezek és ezek a holmik, kidobhatom őket, vagy elrakja valahová szem elől?
2012. júl. 20. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!