Szerintetek érthető a viselkedésem, vagy csak hiszti? Párom elvált, mi abban a házban élünk, amiben ő élt a volt családjával.
annak idején nálunk is volt hasonló szitu!
Nevelőanyám annak idején mindent kipakolt a házból,mondjuk a ház felújitásra is szorult!
ő is botlott hasonló dolgokba,de mivel apámmal megbeszélték és apám sem akarta megtartani az emlékeket,igy ki lett dobva minden!
szerintem beszélj a pároddal,hogy ő mit gondol erről!
aztán ,ha van valami emlék,fénykép akkor rakd őket egy helyre mondjuk a garázsba!a párod meg azt csinál velük amit akar!
szerintem egy idő után megunja és saját maga fogja kidobni!
kitartás!!! ez nem tart örökké,majd átlendülsz rajta
Nyiss ezeknek a cuccoknak egy nagy dobozt, és ami ilyen, azt dobd bele. Ne nézegesd őket, csak rosszabb lesz! :( Ha megtelik a doboz, félreteszed valami olyan helyre, ahol nem kerül szem elé, és ha valami alkalom adódik (pl. tüzelő összeszedése, lomtalanítás stb.), akkor kérd meg a párodat, nézze át ezeket a cuccokat, mi kuka, mi kell neki, illetve mit kéne visszaadnia az exének, mert itt csak a helyet foglalják, és Téged is zavarnak. Ha nem érti, miért, vázold fel neki, mi lenne fordítva, ha ő látna Téged enyelegni valamelyik exeddel lépten-nyomon mindenféle fotókon, hamar rájön, mit érzel.
Ez a legegyszerűbb megoldás szerintem.
Szerezz be néhány cipős és kartondobozt. Keményítsd meg a lelked és pakold el azt, ami az övé volt. A párod döntsön, hogy mi legyen velük, ha neki nem kell, kérdezze meg a volt nejét, hogy neki kellenek-e, ha nem, kuka, vagy a lomtalanításig eltenni.
A régi ruhákat, ha már nem kell a nőnek, tegyétek gyűjtőkonténerbe.
Egyszer kell megcsinálnod, de akkor alaposan, mert ez így nem jó, hogy mindig csak egy kicsibe botlasz bele.
Köszönöm mindannyiótoknak, nagyon aranyosak vagytok!! Azt hiszem tényleg ez a megoldás, amiket írtatok. Megfogadom. Összegyűjtöm az idegen cuccot egy nagy kartondobozba és kirakom valahova a garázsba. Nem vagyok egy nyafka nő, de mégis - mivel szerelmes vagyok - mindig egy tőrdöfés, ha váratlanul ilyen képekbe botlok. De nem lesz ez mindig így, ahogy írtátok is. :)
Köszönöm nektek mindannyiótoknak a bíztatást!!
Igaza van az utolsó két válaszolónak.Te tudtad,hogy mit kapsz és mindenkinek van előélete.Milyen dolog már kidobálni a képeket azért mert te nem akarod ott látni?!
El kell fogadnod más különben nem is megy,ez is ő volt régebben.De gondolom a párodat nem érdekli ezért ő nem is csinál ügyet belőle.Te se tedd!!Rakd őket egy dobozba és mond neki oda viszi ahova akarja pl.szüleihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!