Ti is csalódottak lennétek? Vagy ez csak hiszti?
Figyelt kérdés
A barátom kamionozik.Éjjel 2 körül indult,most ért haza. oké, keveset aludt. Én ahogy felkeltem, főztem sütöttem, hogy mire hazaér, és átjön legyen kaja. Elmentem bevásárolni gyalog 41 fokban (2,5 km), tűző napon, hazacipeltem némi üdítőt meg dinnyét, mert tudom ,hogy nagyon szereti.Behűtöttem, most összepakoltam takarítottam. Szépen rendbe tettem magamat is,hogy a hőség ellenére is, nézzek ki valahogy.
Erre írtam neki,hogy ha hazaér jöjjön át, főztem és szívesen megmasszírozom. erre írja,hogy neki megmozdulni sincs ereje fáradt. (egy sanda gyanúm van,hogy a szomszéd haverjánál már volt) Hiszti? felfújom? vagy nektek is rosszul esne?
2012. aug. 6. 17:58
31/31 anonim válasza:
A nem tudomra azt mondanám, hogy akkor ne jöjjön, mert lesz már programom. Vagy döntse el. Ha erre igent mond és nem jön, és ezt eljátssza többször, akkor először minden alkalommal elmennék otthonról, mondván az igen nála semmit sem jelent. Ha így sem értené, hát nem tudom mit kezdenék ilyen "megbízható" emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!