Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt? Hogy...

Miért csinálja ezt? Hogy akadályozzam meg?

Figyelt kérdés
A párom rendszeresen ha összeveszünk leáll hisztizni (21/F),hol azt mondja h fogjam be,hol azt h válaszoljak ha kérdez...kérem szépen h majd megbeszéljük a vitás kérdést,ha majd megnyugodtunk mindketten de akkor bedurcizik és nem szól hozzám.Többnyire ilyenkor átmegy a másik szobába és nem hajlandó velem aludni.Volt már h főzött magának mert nem evett abból amit én csináltam.Ha mégis hajlandó velem aludni,akkor hozzá teszi h csak azért mert a másik szobába kemény az ágy...v valamit kitalál.Ilyenkor próbálom megnyugtatni,odabújok hozzá,átölelem de ellők magától és kéri h ne érjek hozzá.Reggel ugyan így folytatódik...mindig felkelek én is vele,holott én még ráérnék felkelni.Reggelit próbálok neki csinálni,de azt se engedi.Volt már olyan h a szememre vetette h mért nem mentem utána kibékülni mikor elment otthonról(melózni)mert neki csak ennyire lenne szüksége.Azt vettem észre h ha ő akar akkor lehiggad(ez 1-2 nap) és utána már ő is megunja h durcizik.Én közbe szoktam tenni érte,volt h átvittem a szobába a kaját,szúnyogriasztót...próbálok vele kedves lenni.Mit csináljak?Én is szarjam le?Ne szóljak hozzá?Már nincs ötletem!

2012. aug. 15. 12:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
A pasid egy óvodás... Sok sikert hozzá.
2012. aug. 15. 12:44
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha semmi féleképpen nem tudsz vele beszélni,ezekről,akkor mond meg neki annyit(már ha meghallgat)hogy komolyan gondolkozzon el azon,hogy veled akar-e élni.Mért csinálja ezt veled? Nem leszel vele életed végéig türelmes, ezt nem érdemled tőlle. Voltam ilyen helyzetben én is. És igen csak válaszút elé állitottama páromat.úgy megijedt ,hogy utána semmi gond nem volt köztünk.Ne hódolj be neki mindig. Vedd semmibe te is.Ha nem kapcsol,akkor nem ér ennyit az egész.
2012. aug. 15. 12:47
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Apasasod egy kisfiú.. Én hamar megunnám a hülyeségét. Ha megsértődne,akkor simán megmondanám neki, hogy felőlem durcáskodhat ameddig akar,az se érdekel ha fejen áll,de nem pitizek többé neki.

Egyébként azért csinálja ezt,mert te megengeded neki, sőt még pitizel is.. Hátha neked így jó,akkor nincs miért panaszkodni..

2012. aug. 15. 12:48
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Amugy téged is meg lehet érteni,nagyon szereted őt.De ez így nem mehet tényleg Második hozzászoló voltam.
2012. aug. 15. 12:51
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Magyarázd el neki hogy így csak a hülye kis ovisok csinálnak!!Döntse már el mit akar,így nem lehet viselkedni ,totál hülyének néz.Ne pitiz neki.Hadd hisztizen ha akar!!
2012. aug. 15. 13:08
 6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Lefogok ülni,és komolyan el fogok beszélgetni vele :) Azt gondoltam h ha kedves leszek abbahagyja,de nem így lett.Még jöhetnek ötletek :)
2012. aug. 15. 13:18
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
A párod ugyanolyan gyerekesen viselkedik mint az én párom. Megbeszélni ezt vele nem lehetett, hiszen ő nem hisztizik! Egy ideig én is próbáltam megbékíteni (símogatás, puszi, finom kaja külön neki...). Aztán elegem lett ebből a műsorból és egy bedurculós jelenetnél nem a megszokott békítős módon reagáltam, hanem ugyanazt csináltam mint ő. Nem szóltam hozzá, nem értem hozzá, nem főztem neki (minek ha úgysem eszi meg?) és nem vártam meg, hogy a másik szobába menjen aludni én vittem át a holmimat. Kb. 5 napig tartott a mosolyszünet, már azt hittem, hogy nem is lesz jobb, de a 6. nap reggel reggelivel várt és 5 év után először elnézést kért a viselkedéséért. Azt hittem, hogy rosszul hallok! Akkor hajlandó volt megbeszélni a dolgokat és elismerte, hogy iszonyú rosszul esett neki a viselkedésem és rájött, hogy én nagyjából minden vitánk után így érezhettem magam. Azóta is volt már erre a viselkedésére példa, de olyankor nem foglakozok vele. Ha duzzogni akar, duzzogjon. Mióta így reagálok ill. nem reagálok a viselkedésére, gyorsabban lecseng nála.
2012. aug. 15. 13:30
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) megfogadom a tanácsod és így fogok tenni.Pont ugyan ezt csináltam,külön kaját csak neki... :/ de most már látom h csak rontottam a helyzeten :(
2012. aug. 15. 14:58
 9/18 anonim ***** válasza:
21 eves es eleg erzekenynek tunik. Onerzetes, es mas mint te. Te megfontoltabb vagy, o lehet nem ennyire logikus tipus. Elkell neki magyarazni, es lehet sok idobe fog tellni amire megtanulja. Nalunk is hasonlo volt a szitu, csak itt en voltam a hisztis, es a lany. ES par ev alatt nagyon sokat valtoztam.
2012. aug. 15. 15:03
 10/18 A kérdező kommentje:
De mit csinált a párod h megtudtál változni?H viselkedett veled?
2012. aug. 15. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!