Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt? Hogy...

Miért csinálja ezt? Hogy akadályozzam meg?

Figyelt kérdés
A párom rendszeresen ha összeveszünk leáll hisztizni (21/F),hol azt mondja h fogjam be,hol azt h válaszoljak ha kérdez...kérem szépen h majd megbeszéljük a vitás kérdést,ha majd megnyugodtunk mindketten de akkor bedurcizik és nem szól hozzám.Többnyire ilyenkor átmegy a másik szobába és nem hajlandó velem aludni.Volt már h főzött magának mert nem evett abból amit én csináltam.Ha mégis hajlandó velem aludni,akkor hozzá teszi h csak azért mert a másik szobába kemény az ágy...v valamit kitalál.Ilyenkor próbálom megnyugtatni,odabújok hozzá,átölelem de ellők magától és kéri h ne érjek hozzá.Reggel ugyan így folytatódik...mindig felkelek én is vele,holott én még ráérnék felkelni.Reggelit próbálok neki csinálni,de azt se engedi.Volt már olyan h a szememre vetette h mért nem mentem utána kibékülni mikor elment otthonról(melózni)mert neki csak ennyire lenne szüksége.Azt vettem észre h ha ő akar akkor lehiggad(ez 1-2 nap) és utána már ő is megunja h durcizik.Én közbe szoktam tenni érte,volt h átvittem a szobába a kaját,szúnyogriasztót...próbálok vele kedves lenni.Mit csináljak?Én is szarjam le?Ne szóljak hozzá?Már nincs ötletem!

2012. aug. 15. 12:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Vegtelenul turelmes volt velem. Igaz, hogy volt amiben igazam volt, de a masik fele azert volt mert az eletem elotte nem volt nyugodt. Es ezert sokat veszekedtem ok nelkul is, vagy pedig ideges voltam a semmi miatt. Meg kellett hogy ismerjem ot, hogy megtudjak bizni benne. Lehet a baratodnak problemai vannak/voltak amit meg nem sikerult lerendenzie magaban? csalad vagy volt kapcsolat?
2012. aug. 15. 15:21
 12/18 A kérdező kommentje:
14 éves korában meghalt az apukája,amit nagyon sokáig nem tudott feldolgoznia,és mi is 2 évig távkapcsolatban voltunk,ami mindkettőnket megviselt(plusz az én szüleim is nagyon ellenségesek voltak,eltiltottak...stb.)De egyébként ezek a gondok már megszűntek.A családjával semmi gond nincs már,mi szoktunk összekapni,de ha nem csinálná ezt akkor nem lenne belőlük semmi.De így eltúloz mindent.Nekem nagyon rossz h így viselkedik.Legszívesebben leüvölteném h mért fúj fel mindent ennyire??De próbálok nyugodt maradni és megértő lenni vele,de egyre kevésbé megy :/ Ilyenkor ha kérem h majd üljünk le és beszéljük meg,nem akarja v telefonon akarja,mert mért akkor beszéljük meg amikor én akarom :/ Ezzel is nagyon feldühít :(
2012. aug. 15. 15:26
 13/18 anonim ***** válasza:

enyém is ilyen... jó, mentségére legyen szólva, szólt előre. azt mondta, elborul az agya és nem tud nem megsértődni... én ilyenkor már nem is nyaggatom, hót letojom, majd lehiggad ha akar, nem vagyok óvónő :D

már mondtam neki, hogy nevetséges, szerinte meg az nevetséges, hogy ha bőgők (kb olyan sűrűséggel, mondjuk, amilyen gyakran ő megsértődik, főleg ha PMS van, de inkább 2-3 havonta). ő attól mászik a falra.

igazából más bajunk nincs, úgy ahogy javul a helyzet mert sokat beszélgettünk róla. annyit mond, hogyha felhúzza magát, akkor is ha nekem hülyeség, neki attól még lehet, hogy az fontos, hagyjam egyedül pár órát és majd lehiggad. én meg azt mondtam ha hülyeségeken bőgök ne idegesítse magát hanem öleljen meg azt kész.

már alakul, egyébként, jó pár hónapja (4 éve vagyunk amúgy együtt) mintha jobban tudná kezelné, illetve hamarabb megbékél. igaz végre kapott munkát, jobban érzi magát stb.

2012. aug. 15. 17:42
 14/18 A kérdező kommentje:
Az a helyzet h megbeszélni sem tudom vele.Lehiggadt,megölelt,de mondtam h ennyivel nem ússza meg.Megpróbáltam nyugodtan leülve megbeszélni,de pár mondatom után felhúzta olyan szinten magát mintha nem is beszéltünk volna.És ugyan ott van,megint.Átvonul a másik szobába és zenét hallgat..Nem engedi h beszéljek vele.
2012. aug. 15. 18:12
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm egyébként a kommenteket,jó tudni h nem csak én vagyok ilyen helyzetbe :/
2012. aug. 15. 18:16
 16/18 anonim ***** válasza:
Latod, en is 14 evesen vesztettem el az apukamat. Azert irtam, hogy erzekeny, es ez sosem ok nelkuli. Ha szereted kibirod valahogy, ha pedig eleg intelligens vagy segiteni is tudsz neki. Amennyiben meg ez tul sok neked, akkor elvalnak majd utjaitok. Akarhogy is dontesz, az a te valasztasod. En megertem, ha nincs hozza turelmed. Viszont legy okos, es segits neki megoldani a problemajat. Bar nem tudom te hany eves vagy, idosebbnek/ erettebnek tunsz.
2012. aug. 16. 18:33
 17/18 A kérdező kommentje:
Értem,sajnálom apukádat :( Próbálok majd még jobban megértőbb lenni,alapból nem felbosszantani.Bár az sztem se jó megoldás ha egyfolytába pitizek neki csak h lehiggadjon.Egyébként 18 éves vagyok.
2012. aug. 17. 07:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Koszi. En annyit tudok tanacsolni, hogy probalj meg vele beszelni a problemajarol. Bar mivel ennyire fiatalok vagytok, igy lehet erdemes lenne szakemberhez vinni. Remelem megoldodik a dolog.
2012. aug. 17. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!