Miért csinálja ezt? Hogy akadályozzam meg?
enyém is ilyen... jó, mentségére legyen szólva, szólt előre. azt mondta, elborul az agya és nem tud nem megsértődni... én ilyenkor már nem is nyaggatom, hót letojom, majd lehiggad ha akar, nem vagyok óvónő :D
már mondtam neki, hogy nevetséges, szerinte meg az nevetséges, hogy ha bőgők (kb olyan sűrűséggel, mondjuk, amilyen gyakran ő megsértődik, főleg ha PMS van, de inkább 2-3 havonta). ő attól mászik a falra.
igazából más bajunk nincs, úgy ahogy javul a helyzet mert sokat beszélgettünk róla. annyit mond, hogyha felhúzza magát, akkor is ha nekem hülyeség, neki attól még lehet, hogy az fontos, hagyjam egyedül pár órát és majd lehiggad. én meg azt mondtam ha hülyeségeken bőgök ne idegesítse magát hanem öleljen meg azt kész.
már alakul, egyébként, jó pár hónapja (4 éve vagyunk amúgy együtt) mintha jobban tudná kezelné, illetve hamarabb megbékél. igaz végre kapott munkát, jobban érzi magát stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!