Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg várjak amíg eszébe nem fog jutni?
Lassan egy 5 éves kapcsolatban vagyok,4 év együtt éléssel.Egy ideje már én is kattogok az eljegyzés témán,de ez túl bonyolult.Régebben,3 éve kaptam már tőle egy köves gyűrűt az első évfordulónkra,de nem eljegyzési volt,hanem szimpla évfordulós ajándék (legalábbis szerintem)
Pár hónapja bogarat ültetett a párom a fülembe,hogy az esküvőnk 2-3 év múlva lehetne.Végül a 2 évnél maradtunk :) de ez olyan mintha a levegőbe beszélés lenne,mivel azóta se gyűrű,se beszélgetés nem volt erről.Nehéz helyzet ez,mert ha azt nézzük,hogy mindjárt 5 éve leszünk együtt,akkor ideje lenne egy eljegyzésnek (főleg hogy kb 2 év múlva elvileg ő is szeretne esküvőt),de ha azt nézzük,hogy én 21 éves vagyok és tanulok,ő meg 30,akkor a részemről még ráérne.
Sokat olvasgatok itt,hogy a nő felhozza-e ezt a témát vagy ne.A vélemények megoszlanak.Van aki szerint,ez teljesen a férfi dolga és ki kell várni,mert előbb-utóbb megkér ha el akar venni.Van aki szerint,ennyi év után a női is finoman célozhat rá.Most komolyan,elítélendő ha a férfitől egy laza beszélgetés alkalmával megkérdi a nő,hogy "Te,Józsi rövid időn belül össze szeretném kötni az életemet veled,és jó lenne ha jegyesek lennénk"?
De ez miért gáz?Hiszen attól,hogy a férfi nem kért eddig meg,az nem azt jelenti hogy nem is akar,de lehet hogy nem tartja fontosnak-nem tudja hogy a nőnek ez az lenne,vagy épp várna a megfelelő alkalomra,ami eddig sosem jött el.Ha ezt a nő a férfi tudtára adja,annak a kapcsolatnak 'ergo' vége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!