Szesze kérdése:
Szerintetek miért mindenkinek 7kor jutott eszébe szavazni? Én ha akkor mennék, és látnám, hogy sokan vannak, és 3 órát kéne várjak haza mennék? Te?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 21:27
1/8 anonim válasza:
Azért mert pl. itt a XI. ker-ben ahol még 400 vannak,egész naops okan voltak és 3-4-szer mentek vissza gondolták este kevesebben lesznek..,háát nem!Én ha már ott lennék nem mennék haza..,addig ismerkednék:D
2/8 anonim válasza:
lehet,hogy addig dolgoztak. vagy utolsó pillanatban döntöttek. de hiába durrogunk alkotmányos joguk szavazni, és ha 18.40kor döntenek úgy, akkor 18.40kor mennek át letenni a voksukat. bár szerintem legtöbben nem tudtak korábban menni egyéb teendőik miatt.
3/8 anonim válasza:
utolsó vagyok. kérdésedre válaszolva kivártam volna, mert elsőszavazó vagyok, de nálunk a 10.kerben nem volt ilyen probléma du. 2kor:)
4/8 anonim válasza:
Ez csak kamu! Eddigi választásokon mindig a délután 3 és 4 közötti időszak volt a csúcs. Most miért lett 7 óra?
Az mszp rájött, hogy vesztésre áll és még a jobbik is megelőzné, ezért folyamodtak ehhez a trükkhöz. Persze több forgatókönyv létezik, de most ezt húzta elő az mszp.
5/8 anonim válasza:
Nem arról van szó, hogy 7 órakor olyan sokan mentek oda, hanem hogy már korábban is ott voltak sokan, csak ugye idő kell, hogy sorra kerüljenek. Már délután volt, ahol 2-3 órát kellett várni. Meg amit az első is írt, hogy odamentek délután, de látták, hogy sokan vannak, godnolták, este nem lesznek annyian. Hát de.
7/8 anonim válasza:
Nem ekkor jutott eszébe, hanem egyszerűen a szavazás folyamata olyan lassú volt (kevés helyiség és tisztségviselő miatt), hogy idáig folyamatosan nőtt a létszám. Nincs ebben semmi konspiráció, csak némi rendszerek komplex viselkedése.
8/8 anonim válasza:
Egyébként most már döntsétek el, melyik forgatókönyv az igaz :D
1) az MSZP megváltoztatta a szavazás rendjét, hogy ezzel ne adjon lehetőséget az egyetemistáknak (akik közül köztudottan sok a Fideszes és Jobbikos) szavazásra, így jutva előnyhöz
2) felbuzdította saját szavazóit, hogy mindenki hét után menjen (igaz, ezzel magával szúrna ki, de azért ennyire ne gondolkodjunk, mert megárt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!