Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez menekülés, vagy szembenézés a problémákkal? (lánykérés)
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van egy pár, akiknek mostanában nem működik úgy a kapcsolatuk, mint régen (nem érzik már olyan jól magukat, ingerültek egymással, sokszor nincs kedvük találkozni, stb) és ekkor történik meg a lánykérés. Ez vajon egy utolsó próbálkozás a kapcsolat felfrissítésére, menekülés a szakítás elől, vagy pont hogy a problémákkal való szembenézés, és becsülendő dolog, hogy ennek ellenére is össze akarják kötni az életüket? Mi a véleményetek erről?2012. okt. 4. 14:11
11/16 anonim válasza:
A túl hosszú járás során némely problémát pont az szül, hogy nem kötelezték el magukat egymás iránt, ezért nem alkalmazkodnak egymáshoz és bizonytalanná válnak. Lehet, hogy még segíthet ilyenkor, ha összeházasodnak, de lehet, hogy hamar válás lesz a vége. Szerintem ez nem a problémákkal való szembenézés ilyenkor, hanem egy kétségbeesett próbálkozás a kapcsolat megmentésére. Házasodni hamarabb kell, amikor még ég a tűz, de már ismerik egymást eléggé, hogy dönteni tudjanak.
12/16 anonim válasza:
Szerintem nem az a jele a másikért, egymásért való küzdésnek, hogy veszünk gyűrűt és csinálunk egy nagy bulit. Attól nem szűnnek meg a problémák amik miatt alapvetően eltávolodtak egymástól. Tanácsosabb először azokat megoldani, változtatni, és ha megint erős, jó a kapcsolat, akkor házasodni, mint 'sikerdíj', ha már nagyon okot keresünk a házasságra.
13/16 anonim válasza:
Lehet, hogy pont ez a lánykérés fogja őket felébreszteni, hogy ellaposodott a kapcsolatuk, és utána mindig felfrissítenék a kapcsolatot, és boldogak lennének. De ez csak az én optimista hozzáállásom.
14/16 anonim válasza:
Szerintem inkább takargatása a problémának. Előbb meg kellene oldani és után házasodni. Szerintem.
15/16 anonim válasza:
Nekem is menekülésnek tűnik. Tesómnak volt ilyen, de ő inkább szakított, most meg már nem is érti, mit szeretett abban a fiúban...
Csak nehogy megtörténjen az esküvő, aztán a további felmerülő megoldatlan gondokat azzal próbálják megoldani, hogy gyereket vállalnak, hátha attól jobb lesz... mert attól se lesz jobb, szegény gyerekkel csesznek csak ki.
16/16 anonim válasza:
Szembenézni a problémákkal úgy kell, hogy kimondjuk őket és megoldást keresünk rá. Nem eltusoljuk egy elhatározással. Kastélyt építeni mocsárra? Szép ház, jól néz ki a társadalom szemében, de attól még ... nem stabil. Nem is lehet az, hisz az alapproblémát nem oldották meg. Hogy aztán ez mikor dől be, 1 év vagy 10 év múlva, és hogy közben milyen benne élni, mindenki maga dönti el. Bizonytalanra nagyot vállalni merészség? Szerintem butaság. Összekötni valakivel az életem, akivel néha még találkozni sincs kedvem? Minek? Nem értem az ilyen kapcsolatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!