Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hölgyek! Mutatnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Mutatnátok olyan gyűrűket, amik tetszenek?

Figyelt kérdés

Kísérőgyűrűvel szeretném megkérni a párom kezét. A méret menni fog, letudom nyúlni valamelyik gyűrűjét, de a "fazont" egyelőre nem tudom. Nagyjából van elképzelésem, de akárhányszor szóba került régebben, hogy milyet szeretne, mindig azt mondta rám bízza, legyen meglepetés. Inkább az egyszerűbb darabokat szereti.

Linkelnétek néhányat, hogy ti milyenért élnétek halnátok? Csak úgy kíváncsiságból. :)

2012. aug. 1. 00:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
2012. aug. 1. 01:06
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ez nekem nagyon nagyon tetszik :D nyakadba ugranék szerintem :D

2012. aug. 1. 01:34
 3/18 anonim ***** válasza:
48%
2012. aug. 1. 01:55
 4/18 anonim ***** válasza:
81%

Én nem fogok neked linket küldeni, mert mindenkinek más az izlése. Hiába tetszik nekem nagyon egy gyűrű, lehet, hogy neki nem fog. Pl a harmadik által belinkelt gyűrű nekem egyáltalán nem jön b, viszont a legelső nagyon tetszik.

Mivel van már több gyűrűje, igy az izlését könnyen lelesheted azokról. Amennyiben egyszerű, vékonyabb gyűrűi vannak, akkor te is olyat válassz. Mig ha vastagabbak, akkor az olyan fazonok közül válassz.

2012. aug. 1. 06:37
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj olyat választani amibe nem akad bele mindennap a ruhája, és nem húzza ki a szálat. Ha klasszikus gyűrűt választasz akkor az sok év múlva is divatosnak számít majd.
2012. aug. 1. 07:38
 6/18 anonim ***** válasza:
72%
[link] nekem ez tetszik a legjobban
2012. aug. 1. 07:55
 7/18 anonim válasza:
30%
2012. aug. 1. 08:38
 8/18 anonim ***** válasza:

Nekem ezek a típusok jönnek be! (28L)

[link]

2012. aug. 1. 09:37
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a köves gyűrűk tetszenek, ahol a kő két oldalán van egy kevés díszítés.

Kép: [link]

2012. aug. 1. 12:45
 10/18 anonim ***** válasza:

[link]

nekem ez jön be leginkább :)

de ilyet kaptam, és ez is gyönyörű, és legalább nem akad bele mindenbe :)

[link]

2012. aug. 1. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!