Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hölgyek! Mutatnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Mutatnátok olyan gyűrűket, amik tetszenek?

Figyelt kérdés

Kísérőgyűrűvel szeretném megkérni a párom kezét. A méret menni fog, letudom nyúlni valamelyik gyűrűjét, de a "fazont" egyelőre nem tudom. Nagyjából van elképzelésem, de akárhányszor szóba került régebben, hogy milyet szeretne, mindig azt mondta rám bízza, legyen meglepetés. Inkább az egyszerűbb darabokat szereti.

Linkelnétek néhányat, hogy ti milyenért élnétek halnátok? Csak úgy kíváncsiságból. :)

2012. aug. 1. 00:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Mint említettem van róla fogalmam, hogy nagyjából milyen stílusút hordana szívesen, de attól még véleményekre kíváncsi vagyok. Az itt hozzászólók gyűrűi között is találtam olyat, ami szerintem a stílusa lenne. Szeretném megtalálni a tökéleteset, nem hiszem hogy egy kis kérdezősködés akkora bűn lenne. :) Nem mással fogom megszavaztatni, hogy milyen legyen, csak érdeklődöm! :)
2012. aug. 1. 13:41
 12/18 A kérdező kommentje:
Ja, és a problémám az, hogy tudom hogy imádja az egy köves kis egyszerű gyűrűket, semmi csicsa, de rengeteg ilyen ezüst gyűrűje van és most egy kicsit eltérőt, különlegesebbet szeretnék, még is olyat, amit imádni fog. Vagy három követ szeretnék bele, vagy ilyesmiket [link] csak ennek mondjuk a formája kevésbé ő szerintem.
2012. aug. 1. 13:48
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem szép, amit a kérdező linkelt! :)
2012. aug. 1. 15:05
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem pont A 3. válaszoló gyűrűje tetszik! xD

De mindegy, nem vagyunk egyformák. :)

2012. aug. 1. 20:07
 15/18 anonim ***** válasza:

* Meg ezek, amik még bejönnek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Szóval nekem ilyen a stílusom. :D

2012. aug. 1. 20:14
 16/18 anonim ***** válasza:

Én ha magamnak választanék, valami hasonló gyűrűt vennék, [link]

A lényeg, hogy szép nagy kő legyen benne, nekem azok tetszenek, az már egyáltalán nem érdekel, hogy a kő miből van. Sőt őszintén szólva én nem szívesen hordanék milliókat érő gyémántokat azt okosabb dolog befektetni.

2012. aug. 2. 07:48
 17/18 anonim válasza:
100%

[link]

Nekem ez tetszik :) dejó lenne ha a pici párom ezzel kérné majd meg a kezem hmmm.... :)de Ő szerinte az még messze van...

2012. aug. 7. 10:43
 18/18 anonim ***** válasza:

Mivel nem hordok sosem gyűrűt talán valami egyszerűbbet választanék magamnak, vagy nem is kellene, hogy ne 2 gyűrűt hordjak később, hanem csak karikagyűrűt.

de talán ez tetszik:

[link]

Amit linkeltek már abból ez:

[link]

2012. okt. 1. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!