Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mutatnátok olyan gyűrűket, amik tetszenek?
Kísérőgyűrűvel szeretném megkérni a párom kezét. A méret menni fog, letudom nyúlni valamelyik gyűrűjét, de a "fazont" egyelőre nem tudom. Nagyjából van elképzelésem, de akárhányszor szóba került régebben, hogy milyet szeretne, mindig azt mondta rám bízza, legyen meglepetés. Inkább az egyszerűbb darabokat szereti.
Linkelnétek néhányat, hogy ti milyenért élnétek halnátok? Csak úgy kíváncsiságból. :)
Nekem pont A 3. válaszoló gyűrűje tetszik! xD
De mindegy, nem vagyunk egyformák. :)
Én ha magamnak választanék, valami hasonló gyűrűt vennék, [link]
A lényeg, hogy szép nagy kő legyen benne, nekem azok tetszenek, az már egyáltalán nem érdekel, hogy a kő miből van. Sőt őszintén szólva én nem szívesen hordanék milliókat érő gyémántokat azt okosabb dolog befektetni.
Nekem ez tetszik :) dejó lenne ha a pici párom ezzel kérné majd meg a kezem hmmm.... :)de Ő szerinte az még messze van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!