Fiúk! Mutatnátok képeket, hogy milyen alkatú lányok tetszenek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 13:55
3/9 anonim válasza:
ízlések és pofonok...Nekem tetszik..
4/9 anonim válasza:
Horáth Éva típus. Van mit fogni rajta de nem kövér. Van segg és mel is plussz szép hosszú haj.
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, hogy nem vagyok túl vékony.. még fogyhatnék is.:D 157/40 vagyok, de közel sincs olyan alakom mint Miranda Kerrnek. Olyanok is mutathatnának képeket akiknek a "vanmitfognirajta" tipusú csajok jönnek be.
2009. júl. 21. 17:05
8/9 anonim válasza:
eggyáltalán nem vagy kovér még inkább vékony is 14/L
9/9 anonim válasza:
lehet hogy nem vagy olyan ,mint miranda ,de ez a lány kb. 175 cm magas és azért az arányok nm ugyanazok egy magas és egy pici törékeny lány között..:)össze se lehet hasonlítani:)és amúgy 40kg-val nm hiszem ,hogy nem lennél vékonyka:);)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!