Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Volt itt olyan aki annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt itt olyan aki annak ellenére, hogy tudta párja el fogja jegyezni, mégsem sejtette és teljes meglepetésként érte?

Figyelt kérdés

Magyarán, volt szó eljegyzésről de párjának mégis sikerült akkora titokban szervezkednie, hogy a lány egyáltalán ne sejtsen előtte semmit.

Mert ha nálunk lesz szó ilyesmiről el nem tudom képzelni, hogy ne lássam rajta pl ideges, szervezkedik, titkolózik...

Szinte biztos vagyok benne, hogy tudni fogom :)

Ezért vagyok rá kíváncsi, vannak-e kivételek :)

2012. aug. 20. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

Igen,pedig én is ugyanúgy gondoltam mint te!:)

Beszéltünk róla párszor,aztán jött a szülinapom, és én totál beleéltem magam, hogy na majd akkor. Aztán jött pici csalódás, hogy nem. Majd amikor nem számítottam rá, három hónappal később egy "átlagos" szombat este történt meg a lánykérés. Egész nap együtt voltunk,de semmit nem sejtettem. Sőt néhány barátunk is tudott már róla, akikkel előző nap találkoztam is,de ők sem "árultak el" semmit. És ez így volt igazi,tökéletes meglepetés!:)

2012. aug. 20. 17:09
 2/6 anonim ***** válasza:
51%

Igen, nálunk is így volt. 5 éve voltunk együtt, amikor karácsonykor kaptam Tőle egy vörös rózsa formájú gyűrűtartót, csak én nagy eszemmel nem vettem észre, hogy az ékszertartó és odébb raktam:-) Ő szólt, hogy nézzem már meg. Mondjuk nálunk nem volt nagy szervezés, mert csak ketten voltunk, de megjegyezte, hogy mekkora méretű gyűrű kell, más kérdés, hogy az ékszerész nem hitte el, és 3cm-vel nagyobb gyűrűt csináltak, amit be kellett utána vetetni:-)

Ha ügyesen csinálja, nem biztos, hogy észre veszed.

2012. aug. 20. 18:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen.Én is látom rajta ha valamit szervezkedik,de mivel egy szál rózsát is képes úgy rejtegetni a háta mögött és izgatott lenni mint egy értékesebb ékszert,sose tudom hogy mi a meglepetés tárgya,főképp hogy egy átlagos kedden is képes tucat rózsát hazahurcolni vagy bármit amit meglát.Gyűrűt is egy olyan nap kaptam amikor elvileg semmi nem volt:)
2012. aug. 21. 08:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Miért jó az, ha meglepetés?
2012. aug. 22. 03:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Engem is meglepetésként ért a dátum miatt, mert az évfordulónkra "vártam", azaz 4 hónappal későbbre, májusra:)

Persze amúgy meg "logikus" (és a Páromra teljesen jellemző) volt a január, mert bizony az esküvőszervezés nem kevés idő és Ő már ezt is bekalkulálta:) így lett ősszel esküvő:)

2012. aug. 25. 21:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Én sejtettem. Habár annyira ügyes volt, hogy a végén meggyőztem magam, hogy ez mégsem lesz eljegyzés...az lett:)
2012. aug. 27. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!