Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés; el szeretném jegyezni a barátnőmet, és ehhez kérnék segitséget, pár tippet. Hogyan tennétek?
Hát, először is kell egy gyűrű. :) Te ismered az ízlését, de kérheted az anyja/lánytestvére/barátnője segítségét, ha úgy gondolod, hogy nem értesz az ilyenekhez. :D
Amúgy meg így ismeretlenben nehéz megmondani, hogy az adott nő milyen eljegyzésnek örülne. Manapság nagyon menők ezek a flashmobok, de hát ez nem a magyarok pénztárcájának van kitalálva, másrészt meg szerintem nem annyira fair, mert nem igazán hagy neki választási lehetőséget. Persze, reméljük igent mond! :)
Ne ebéd legyen, ha már étkezéshez kötöd, akkor a vacsora sokkal romantikusabb. De mindenképp legyen meglepetés, persze sejtheti, hogy mi lesz, de ne tudja mire készülsz. Valaki szereti a cicomát, valaki nem annyira. Aki igen, annak nyilván fontos, hogy szép ruhában, csinosan legyen a pillanatkor, tehát lehetőleg ne akkor történjen a dolog, amikor szakadt cuccban van vagy hasonló.
Nem tudom, hol laksz, de például nekem az lenne az ideális lánykérés (már, ha Budapesten történik), hogy mondjuk egy vacsora vagy hasonló dolog után sétálunk egyet és a Szabadság/Lánchíd közepén megkéri a kezem este. :)
ha ennyit nem tudsz kiforralni...akkor igazán érett lehetsz a dologhoz...
de egy kis "segítség": pl.: elviszed vacsorázni, vacsora után pezsgő, letérdelsz és megkéred....ez a legegyszerűbb...
de olyat is lehet hogy hagyományosan lekéred az apjától, (ők úgy is fognak erre vacsit adni) és a vacsin megkéred a csajt....(ismeretségi körömben volt ilyen)...
vagy csak szimplán ha haza jön a melóból-suliból (nem tudom hogy mit csinál, vagy együtt laktok e, ha nem hívd át magadhoz) lepd meg rózsával gyertyával stb és úgy kérd meg...
ezer millió lehetséges mód létezik, nem értem miért nem mozgatod meg az agytekervényeidet...sőt a filmekből is lehet ezeregy ötletet nyúlni...
N22
Az, hogy hogy kéred meg vagy hol a kezét, az teljesen tőled függ, szerintem nem kell ahhoz feltétlenül nagy körítés, ha nem vagytok olyanok, akkor ugyanolyan jó meglepetés lehet az is, ha otthon kéred meg. Tényleg tőletek függ, ha romantikusak vagytok, akkor elviheted valami szép, romantikus helyre, vagy csónakázni, és ott kéred meg. Ha a lány inkább a csillogást, felhajtást szereti, akkor pedig egy elegáns étteremben, vacsora közben, vagy esetleg elutaztok valahova és ott.
A eljegyzési ebéd az más, azt már a lánykérés után szokás tartani a családnak, ahol a két család bemutatkozik egymásnak, megismerik egymást a szüleitek és hivatalosan is bejelentitek, hogy eljegyeztétek egymást. Sokan ilyenkor tűzik ki az esküvő időpontját is, ha nem hosszú jegyességet terveznek. Hosszú jegyesség az, amikor a lánykérésnél nem tűzitek ki az időpontot. Normál jegyesség pedig az, amikor az eljegyzéshez képest 1 éven belül, vagy egy év múlva tartjátok az esküvőt.
nincs nagy ló alattam...abszolút nincs...csak számomra elkeserítő, hogy valaki ilyen komoly dologra szeretné rászánni magát, és annyi nincs benne hogy saját maga találja ki...azaz más ötletével büszkélkedni...hát nem tudom...
ja és a romantikus filmekbe nem a b@aszásról szól...nem egy olyan filmet láttam ahol igen is romantikus lánykérés volt b@szás nélkül...
"sok sikert" kíván a 22N a "magas lóról"....-.-
miért hazudtolnám meg magam??? tippet kértél nem??? adtam...ez nem meghazudtolás Drágám...de dönts ahogy akarsz...
N22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!